Toimitustapavaihtoehdot

Tälle sivulle on koottu tietoa tarjoamistamme eri toimitustavoista. Toimitustapavalikoimamme on erittäin kattava, joten löydät varmasti toimitustavan, joka sopii juuri Sinulle.

Lähetämme tilaukset aina viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä - myös sesonki- ja ruuhka-aikoina. Huomioithan kuitenkin, että haja-asutusalueilla toimitusaika voi poiketa ilmoitetusta!

Toimitusaika lasketaan tilauksen tekemisestä. "Päivä 0" tarkoittaa "samana päivänä" tilauksissa, jotka on tehty ennen klo 6:00. Tämän jälkeen tehdyissä tilauksissa "päivä 0" on seuraava arkipäivä.

Kotimaan toimitustavat

Budbee

Budbee on nykyaikainen ja voimakkaasti kasvava kuljetusyhtiö, joka toimittaa paketteja suurimpien kaupunkien tiheimmin asutuille alueille. Budbee on kuljetusliikkeistä ympäristöystävällisin, ja sen toimitukset ovatkin 100 % fossiilittomia sekä 110 % ilmastokompensoituja.

Budbee Box

Hinta: 7,49 € - ilmainen vähintään 50 € tilaukselle

Toimitusaika-arvio: 1-3 arkipäivää

Muuta: Pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box -pakettiautomaattiin. Avaa lokero PIN-koodilla silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Budbee kotiinkuljetus

Hinta: 8,99 €

Toimitusaika-arvio: 0-3 arkipäivää

Muuta: lähetykset toimitetaan arki-iltaisin klo 17-22. Niillä on reaaliaikainen etenemisen seuranta Budbee-sovelluksessa. Voit halutessasi valita esim. jättämisen kotiovelle tai muita toimitukseen liittyviä yksityiskohtia.

DB Schenker

DB Schenker Noutopistepaketti

DB Schenker tarjoaa edulliset toimitukset koko Suomeen. Kuljetuksissa käytetään Neste MY uusiutuvaa dieseliä, jonka avulla kuljetusten kasvihuonekaasut ovat jopa 90 % pienemmät fossiiliseen dieseliin verrattuna.

Hinta: 7,49 € - ilmainen vähintään 50 € tilaukselle

Toimitusaika-arvio: 1-3 arkipäivää

Muuta: toimitetaan valitsemallesi noutopisteelle. Saapumisilmoitus tekstiviestillä. Yli 1 000 noutopistettä ympäri Suomen pakettiautomaateissa, K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa  ja muissa paikallisissa yrityksissä.

DB Schenker kotiinkuljetus

Hinta: 9,99 €

Toimitusaika-arvio: 1-2 arkipäivää

Muuta: DB Schenker ottaa yhteyttä toimitusajan sopimiseksi pääsääntöisesti puhelimitse. Toimitusaika sovittavissa joustavasti. Lähetys on perillä kaupunkialueilla pääsääntöisesti seuraa­vana arkipäivänä klo 12 mennessä ja muilla alueilla klo 16 men­nessä.

Huom. toimitustapa on valittavissa vain käytettyjen kirjojen tilauksille, jotka toimitetaan Finlandia Kirjan omalta varastolta.

Posti

Tuttu ja turvallinen Posti tarjoaa laajan noutopisteverkoston sekä monipuoliset toimitustavat. Se on myös 100 % hiilineutraali toimija ja panostaa paljon vastuullisuuteen. Posti onkin globaalisti yksi kolmesta kuljetusalan yhtiöstä, joka on sitoutunut kaikkein tiukimpiin ilmastotavoitteisiin.

Pehmustettu kirje

Hinta: 3,99 €

Toimitusaika-arvio: noin 5 arkipäivää

Muuta: Pehmustettu C5-kirjekuori, joka on valittavissa kaikkein pienimpiin kirjalähetyksiin. Toimitetaan normaalin kirjepostin mukana. Ei lähetyksen seurantaa.

Huom. toimitustapa on valittavissa vain käytettyjen kirjojen tilauksille, jotka toimitetaan Finlandia Kirjan omalta varastolta.

Posti Pikkupaketti

Hinta: 6,49 €

Toimitusaika-arvio: 1-3 arkipäivää

Muuta: Lähetyksen seurannalla varustettu max. 3 cm paksuinen kartonkikuori, joka toimitetaan postilaatikkoon/-luukkuun. Vahva kartonki antaa hyvän suojauksen tuotteille. Kuoren jäykkyys saattaa estää jakelun, jos asunnon postiluukun takana on lähellä kiinni oleva sisäovi, tai jos postilaatikko on ahdas - tällöin lähetys viedään noudettavaksi Postin noutopisteelle.

Postipaketti

Hinta: 7,79 €

Toimitusaika-arvio: 1-2 arkipäivää

Muuta: toimitus valitsemaasi noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai muu noutopiste). Isoimmissa kaupungeissa jaetaan myös lauantaisin. Saapumisilmoitus tekstiviestinä, sähköpostilla ja OmaPostiin

Posti Kotipaketti

Hinta: 9,99 €

Toimitusaika-arvio: 1-3 arkipäivää

Muuta: Posti ottaa yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 (ilta-ajat valittavissa suurimmissa kaupungeissa). Voit valita Sinulle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella. Toimitus ilman lähikontaktia korona-aikana. Paketti voidaan toivoessasi myös jättää ovelle. 100 % hiilineutraali toimitus.

Posti Express-paketti

Hinta: 10,99 €

Toimitusaika-arvio: 1 arkipäivä

Muuta: perille toimitettava paketti, joka viedään vastaanottajalle pääsääntöisesti postitusta seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä ilman erillistä yhteydenottoa. Vastaanottamaton paketti viedään noutopisteelle. Nopea vaihtoehto, jos tiedät olevasi paikalla vastaanottamassa lähetyksen.

Matkahuolto

Matkahuolto Lähellä-paketti

Hinta: 7,99 €

Toimitusaika-arvio: 1-2 arkipäivää

Muuta: toimitus valitsemaasi noutopisteeseen (pakettiautomaatti tai muu noutopiste). Isoimmissa kaupungeissa jaetaan myös lauantaisin. Saapumisilmoitus tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Nouto

Noutolaatikko Orimattilassa

Hinta: ilmainen

Toimitusaika: 0 arkipäivää

Muuta: arkipäivänä ennen klo 6:00 tehdyt tilaukset ovat noudettavissa samana päivänä klo 14:30 ja klo 6:00 jälkeen tehdyt tilaukset seuraavana arkipäivänä klo 14:30. Noutolaatikko on auki joka päivä kellon ympäri, joten voit noutaa lähetyksen oman aikataulusi mukaan. Nauhoittava kameravalvonta. Katso myös ajo-ohje

Kansainväliset toimitustavat

Toimitamme kaikkialle maailmaan, poislukien toimitusehdoissa luetellut poikkeukset. Lähetyksen hinta tarkentuu painon ja kohdemaan mukaan kassalla toimitustavan valinnassa.

Huom. Toimitusajat on ilmoitettu käytettyjen kirjojen tilauksille, jotka toimitetaan suoraan Finlandia Kirjan omalta varastolta. Mikäli tilauksessa on keskusvarastolta toimitettavia uusia kirjoja, toimitusaika pitenee 1-5 arkipäivällä.

GLS

GLS EuroBusinessParcel

Hinta: alle 3 kg paketit suurimpaan osaan EU-maista: 9,90 €, muut: kohdemaasta ja lähetyksen painosta riippuen

Toimitusaika: Baltia: 2-4 arkipäivää, pääosa muusta Euroopasta: 4-6 arkipäivää, syrjäisimmät alueet: 7-9 arkipäivää

Muuta: GLS:n pakettitoimitus on valittavissa suurimpaan osaan EU-maista sekä Norjaan ja Sveitsiin.

Posti

Posti Parcel Connect -paketti

Hinta: riippuu kohdemaasta ja lähetyksen painosta

Toimitusaika: 2-8 arkipäivää kohdemaasta riippuen

Muuta: toimitustapa valittavissa suurimpaan osaan EU-maista. Toimitus ovelle (Ruotsissa ja Tanskassa toimitus palvelupisteeseen). 

Posti Priority-paketti

Hinta: riippuu kohdemaasta ja lähetyksen painosta

Toimitusaika-arvio: Pohjoismaihin: 3–5 arkipäivää, muualle Eurooppaan: 2–7 arkipäivää, muualle maailmaan: 6–14 arkipäivää

Muuta: kohdemaan tullin toimenpiteet saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Toimitus palvelupisteeseen tai vastaanottajan ovelle. Tiettyihin kohdemaihin liittyy rajoitteita, jotka asiakkaan tulee tarkistaa ennen tilaamista Postin maakohtaisista tiedoista.

Posti EMS-pikapaketti

Hinta: riippuu kohdemaasta ja lähetyksen painosta

Toimitusaika-arvio: EU-alueelle: 1–3 arkipäivää, muualle maailmaan: 2-8 arkipäivää

Muuta: kohdemaan tullin toimenpiteet saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Toimitus vastaanottajan ovelle, luovutetaan kuittausta vastaan. Tiettyihin kohdemaihin liittyy rajoitteita, jotka asiakkaan tulee tarkistaa ennen tilaamista Postin maakohtaisista tiedoista.

Posti Economy-kirje

Hinta: riippuu kohdemaasta ja lähetyksen painosta

Toimitusaika-arvio: riippuu kohdemaasta

Muuta: ei lähetyksen seurantaa. Toimitus tilaajan vastuulla - Finlandia Kirja ei ota vastuuta kadonneista lähetyksistä.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja