Ohjeita verkkokaupan käyttöön

Tuotteiden löytäminen

Voit tällä hetkellä etsiä tuotteita kaupastamme kahdella eri tavalla: käyttämällä hakutoiminnallisuutta tai selaamalla tuotteita aihepiireittäin. Käymme seuraavaksi tarkemmin läpi nämä kaksi tapaa sekä erilaiset keinot tuotelistausten lajittelemiseksi ja rajaamiseksi juuri haluamasi kaltaisiin kirjoihin.

Löytäminen hakusanalla

 

Tuotteiden hakeminenKaupan oikeassa yläkulmassa näkyvä oranssilla reunustettu hakukenttä on nopein tapa löytää etsimäsi tuote, mikäli tiedät jo valmiiksi, mitä teosta, kirjailijaa, kirjasarjaa tai aihetta olet etsimässä. Mikäli etsit tiettyä kirjaa/lehteä tai kirjailijaa, suosittelemme valitsemaan ensin valintanapilla joko "Teoksen nimi" tai "Tekijän nimi" -valinnan - tällöin saat aina tarkimmat mahdolliset hakutulokset.

"Pikahaku"-valinnalla voit etsiä mm. tiettyä aihetta käsitteleviä tuotteita, jolloin esim. hakusanalla "virkkaus" saat nähtäville sivukaupalla erilaisia virkkausaiheisia julkaisuja. Pikahaun avulla voit etsiä myös kirjasarjoja tai vaikkapa harvinaisemman kustantajan teoksia. Esim. hakusana "Folio Society" tuo nähtäville satoja arvostetun lontoolaisen kustantajan julkaisuja.

Kauppamme hakutoiminnallisuus on erittäin kehittynyt ja pyrkii aina nostamaan esille hakuasi parhaiten vastaavia tuotteita. Mikäli juuri oikeaa tuotetta ei löydy, haku yrittää tarjota lähimpiä vastaavuuksia. Mikäli näet hakutuloksissa vääriä tuotteita, se ei tarkoita, etteikö haku toimisi oikein. Meillä vain ei ole tarkasti hakuasi vastaavaa tuotetta sillä hetkellä tarjolla.

Löytäminen selaamalla aihepiirejä

Kauppamme yläpalkista löytyy yli 500 aihepiireittäin lajiteltua tuoteryhmää helpottamaan etsimiesi kirjojen löytämistä silloin, kun tiedät itseäsi kiinnostavan aihepiirin. Tietokirjallisuuden voit selata tuotteita joko yleisemmällä tai tarkemmalla tasolla, sillä suurin osa aihepiireistä sisältää vielä tarkemman alajaottelun. Esim. sotataito ja sotahistoria -aihepiirin alta löytyy vielä 29 tarkempaa aihepiiriä historiallisesta sodankäynnistä aina kybersodankäyntiin. Tarkemmat aihepiirit saat näkyviin klikattuasi valikosta ensin yleisempää aihepiiriä.

Selatessasi aihepiirejä näet yksittäisen teoksen lähtökohtaisesti vain yhden kerran, jotta selaaminen helpottuisi. Meillä voi olla samasta teoksesta tarjolla kuitenkin useampia erilaisia kappaleita, joten mieleinen teos kannattaa klikata auki tarkempien tietojen katsomiseksi. Vinkki: mikäli teoksen hinnan kohdalla lukee tuotelistauksessa "Alkaen X €", sinulla on valittavana useita erilaisia vaihtoehtoja kyseisestä teoksesta.

Aihepiirivalikko

Tuotelistausten lajitteleminen ja rajaaminen

Etsit tuotteita sitten hakemalla tai selaamalla aihepiirejä, voit helpottaa niiden löytämistä sekä lajittelemalla näkemiäsi tuotteita erilaiseen järjestykseen että rajaamalla näytettäviä tuotteita erilaisilla kriteereillä.

Lajitteleminen

Tuotteiden lajitteleminen

Voit lajitella tuotelistauksen toistaiseksi kolmella eri tavalla: tekijän nimen (etunimi, sukunimi), hinnan tai uutuusjärjestyksen mukaan. Lajitteluvalikko löytyy tuotelistauksen yläpuolelta. Uutuusjärjestys lajittelee tuotteen siihen järjestykseen, missä ne on lisätty kauppamme valikoimaan.

Klikkaamalla lajitteluvalikon vieressä olevaa nuolta voit vaihtaa lajittelujärjestystä. Esim. uutuusjärjestyksessä näytämme oletuksena tuotteet uusimmasta vanhimpaan. Vinkki: vaihtamalla uutuusjärjestyksen vanhimmasta uusimpaan voit tarkastella eniten alennettuja tuotteitamme, sillä valikoiman vanhimmissa yksilöissä on myös suurimmat alennukset - voit siis tehdä todella edullisia löytöjä!

Rajaaminen

ListausvalinnatTuotelistauksen vasemmalla puolella näet erilaisia valintoja, joilla voit rajata näytettävien tuotteiden määrää. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen, jos etsit juuri tietynlaisia tuotteita. Voit esimerkiksi rajata näytettäviä tuotteita tiettyihin itseäsi kiinnostaviin kategorioihin (aihepiireihin), minkä lisäksi voit esim. päättää tarkastella vain kovakantisia kirjoja, rajata tuotteita edullisimpiin hintaluokkaan, tarkastella vain vähintään hyvässä kunnossa olevia tuotteita, etsiä juuri ensipainoksia, hyväksyä vain tietynkieliset kirjat, rajata näytettävät tuotteet vain 2000-luvulla julkaistuihin tai vaikkapa valikoida joukosta tekijän omistekirjoituksella ja signeerauksella varustetut keräilykappaleet. Voit siis valita useita rajauksia samanaikaisesti.

  • Kategoria: voit valita tarkasteltavaksi samanaikaisesti usean eri aihepiirin kirjoja. Tämä on kätevää, jos haluat esim. katsella kerralla sekä kotimaisia että ulkomaisia dekkareita, tai vaikkapa lisätä näiden joukkoon myös jännärit.
  • Hinta: voit rajata näytettäviä kirjoja joko valmiiksi määriteltyjen hintaportaiden mukaan tai määrittämällä itse juuri haluamasi hintavälin.
  • Sidonta: voit päättää tarkastella esim. vain kovakantisia kirjoja, tai vielä tarkemmin vain sellaisia, joissa on mukana kansipaperit. Jos etsit hienoja vanhoja kirjoja kirjahyllyyn, saatat haluta rajata tuotteita nahkaselkäisiin/-kantisiin.
  • Kunto: rajausvaihtoehtoina on "uusi/uudenveroinen" (K5/K5-), "erinomainen" (K4+/K4/K4-), "hyvä" (K3+/K3/K3-), "tyydyttävä" (K2+/K2/K2-), "huono" (K1+/K1). Jos haluat tarkastella vaikkapa kolmea parasta luokkaa, voit valita ne kaikki ja jättää tyydyttävät ja huonokuntoiset valitsematta.
  • Painos: tämän vaihtoehdon avulla voit tarkastella joko ensipainoksia tai myöhempiä painoksia. Samalla on kuitenkin tärkeää huomioida, että ensipainos on aina kyseisen laitoksen ensimmäinen painos eikä välttämättä kyseisen teoksen aivan ensimmäinen julkaisu.
  • Kieli: valittavanasi on kaikki maailman kielet, joilla valikoimastamme löytyy tuotteita.
  • Painovuosi: tuoreemmissa julkaisuissa voit rajata painovuotta kymmenen vuoden portaissa. Vanhoissa kirjoissa portaistus on pidempi.
  • Alennetut tuotteet: valittavanasi on aihepiirin valikoimasta riippuen joko vähintään 15 %, 30 %, 50 % tai 70 % alennuksessa olevat tuotteet.
  • Erikoisominaisuus: tämä on erityisen hyödyllinen valinta, jos etsit kuriositeettejä. Voit rajata tuotteita tekijän signeeraamiin tai tekijän omistetekstillä varustettuihin, numeroituihin, painovirhekappaleisiin, näytekappaleisiin/koevedoksiin, täysin lukemattomiin (vanhoissa kirjoissa tarkoittaa usein, että sivuja ei ole vielä avattu paperiveitsellä) tai kirjastopoistoihin (pääasiassa kontaktimuotitettuja kirjoja, jotka myydään normaalia edullisemmin).

Tuotteiden tietojen tarkasteleminen ja vertaileminen

Tuotevaihtoehdon valintaTuotelistauksia selatessasi näet teoksista vain tärkeimmät tiedot: kuvan, nimen ja hinnan. Huomioithan, että saman teoksen alta saattaa löytyä monta erilaista tuotevaihtoehtoa (kovakantisia, pehmeäkantisia, erikuntoisia, erihintaisia...). Heti kun näet itseäsi mahdollisesti kiinnostavan teoksen, kannattaakin klikata tuotetta ja siirtyä tuotesivulle tarkastelemaan sen tarkempia tietoja.

Sopivan tuotevaihtoehdon valitseminen

Aivan ensimmäiseksi tuotesivulla kannattaa valita tarjolla olevista erilaisista tuotevaihtoehdoista itseä eniten miellyttävä. Mikäli samaa teosta on tarjolla useampi erilainen kappale, näet ne sivun oikeassa laidassa (ks. kuva oikealla). Esimerkkikuvassa asiakas on valinnut Arto Paasilinnan "Ihmiskunnan loppulaukka" -teoksesta 6 € maksavan kovakantisen ja kansipaperillisen uusimman painoksen, joka on erinomaisessa kunnossa. Valittu kirja näkyy sinisellä korostusvärillä. Mahdolliset alennuksessa olevat tuotteet on merkitty punaisella "ALE"-merkinnällä, minkä lisäksi näet aletuotteen nykyisen ja alkuperäisen hinnan.

Tarkat kuntotiedot auttavat valinnan tekemisessä

Kun olet valinnut sopivan tuotevaihtoehdon, voit tutustua tarkemmin tuotetietoihin sivun keskiosassa. Mikäli olet tarkka tuotteen kunnosta, kannattaa erityistä huomiota kiinnittää nimenomaan kuntotietoihin. Käytetyissä kirjoissa kun voi olla monenlaisia erilaisia erityispiirteitä ja käytön jälkiä. Kuten nämä kirjat, myös me ihmiset olemme erilaisia - toista voi esimerkiksi häiritä kansipaperissa oleva repeämä, kun taas toinen heittää koko paperin turhakkeena paperinkeräykseen. Olemmekin pyrkineet kuvaamaan tuotteiden puutteet riittävällä tarkkuudella, jotta voi luottaa meiltä tilaamiesi tuotteiden laatuun. Tarjoamiemme tuotteiden kunnoissa on myös selkeitä eroja, jolloin lukukäyttöön kelpuutettavan kappaleen saa priimakuntoista edullisemmin. Tuotteen kunto on ilmaistu perinteisesti antikvariaattien perinteisesti käyttämällä K1-K5 kuntoluokituksella, minkä lisäksi kansipaperin kunto on ilmoitettu erikseen. Kirjassa olevat muut puutteet tai erityishuomiot on lisäksi ilmoitettu sanallisesti.

Jos haluat tutustua aiheeseen tarkemmin, voit lukea erilliseltä sivulta laajemmin kuntoluokittelumme periaatteista.

Huomioita painostiedoista

Mikäli etsit kyseisestä teoksesta nimenomaan ns. ensipainosta, huomioithan, että painostieto ei tarkoita, että kyseinen tuote olisi teoksen ensimmäinen suomenkielinen julkaisu. Painostieto kertoo sidosasultaan ja suomennokseltaan muuttumattoman laitoksen painoserän. Vaikka tuotteen painostieto olisi "1", on samasta teoksesta silti voinut ilmestyä aikaisempi laitos, joka on joltain osin erilainen.

Lisätietopyynnöistä

Mikäli tarvitset kirjasta lisätietoja ostopäätöksen tekemiseksi, voit pyytää niitä asiakaspalvelultamme. Huomioithan ystävällisesti kuitenkin, että työtämme on nimenomaan kirjojen myynti, emmekä voi toimia ilmaisena tietopalveluna tilanteessa, missä kysely ei liity kirjan hankintaan.

Tuotekuvien tarkasteleminen

Tuotetietosivun vasemmassa laidassa näet ensinnäkin tuotteen etukannen kuvan, jonka voit suurentaa klikkaamalla sitä. Kuvan ollessa suurennettuna voit selata tuotteen kuvia klikkaamalla sivun laidassa olevia nuolia tai käyttämällä näppäimistön nuolinäppäimiä. Kuvan saat suljettua klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa suurikokooista ruksia tai painamalla näppäimistön Esc-näppäintä.

Tuotekuvan valitsinOlemme jo pidemmän aikaa kuvanneet kirjoista etukannen lisäksi takakannen sekä tarvittaessa esim. kirjailijan tekemän signeerauksen. Takakannen tekstit antavatkin usein arvokasta lisätietoa kirjan sisällöstä. Voit klikata takakannen kuvaan myös suoraan tuotesivun kuvanvalitsimesta, jonka löydät tuotteen pääkuvan alta (esimerkkikuva oikealla).

Mikäli tarvitset kirjasta ostopäätöksen tekemiseksi jonkin tietyn kuvan (esim. sisällysluettelosta), voit pyytää sitä asiakaspalvelultamme.

Teoksen arvosteleminen

Mikäli haluat auttaa muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä tai muuten vain kertoa omasta kokemuksestasi tietyn teoksen suhteen, voit arvostella teoksen tuotesivun alaosassa. Voit antaa teoksesta sekä tähtiarvostelun että sanallisen arvostelun. Arvostelu on aina teoskohtainen, eli se näkyy pysyvästi kyseisen teoksen kaikkien eri versioiden tiedoissa huolimatta siitä, kuinka monta erilaista kappaletta kyseistä teosta on kaupassamme myyty. Jos siis itselläsi on joitain suosikkikirjoja, kerro ihmeessä muillekin, jotta hekin osaavat niistä nauttia!

Tilauksen tekeminen

Tuotteiden lisääminen ostoskoriin

Ostoskorin pikaikkunaKun olet ensin valinnut haluamastasi teoksesta itseäsi miellyttävän kappaleen (mikäli siitä löytyi eri versioita), voit lisätä tuotteen ostoskoriin klikkaamalla tuotesivun oranssia "Lisää ostoskoriin" -nappulaa. Vinkki: oranssi väri ohjaa muutenkin sinua eteenpäin kaupassa, sillä se on varattu kaikkein tärkeimmille toiminnoille.

Lisättyäsi tuotteen ostoskoriin avautuu nähtävillesi ostoskorin pikaikkuna (ks. kuva oikealla), joka kertoo nopean yhteenvedon ostoskorisi sisällöstä. Mikäli haluat jatkaa ostoksia, pikaikkunasta ei tarvitse välittää, vaan voit jatkaa seuraavien tuotteiden etsimistä normaalisti. Jos taas olet valinnut kaikki tällä kertaa haluamasi tuotteet, voit klikata oranssia "Jatka kassalle" -nappulaa. Pikaikkunalla voit myös poistaa tuotteen ostoskorista painamalla roskakorikuvaketta tai siirtyä tarkastelemaan ostoskoria tarkemmin klikkaamalla "Katso ja muokkaa ostoskoria" -linkkiä. Saat ostoskorin pikaikkunan näkyviin koska tahansa painamalla kaupan oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskärryn kuvaa. Tätä kautta pääset aina halutessasi myös kassalle maksamaan ostokset.

Varsinaiseen ostoskoriin siirtyminen ei ole millään tapaa välttämätöntä, mutta siellä voit tarkastella mahdollisen lahjakortin tai kampanjakoodin vaikutusta ostoskorin loppusummaan. Sekä lahjakortin että kampanjakoodin voi kuitenkin lisätä kassalle siirtymisen jälkeenkin.

Huom. Lisätessäsi tuotteita ostoskoriin kauppa laskee sinulle joka kerta, kuinka lähellä olet ilmaisen toimituksen ja lahjakirjan ansaitsemista.

Kassalla toimiminen

Siirtyessäsi kauppamme kassalle saat ensimmäisenä tilaisuuden valita ilmaisen lahjakirjan lahjakirjavalikoimastamme, mikäli tilauksesi loppusumma ylittää lahjaan oikeuttavan rajan. Saat valittua haluamasi lahjakirjan klikkaamalla sitä. Lahjakirjoja on tarjolla useampi sivu, joita voit selata lahjakirjaikkunan laidoilla olevilla nuolilla.

Kassan oikeassa laidassa näet tilauksesi yhteenvedon kaikkine tuotteineen ja hintoineen. Pystyt vielä kassallakin poistamaan tuotteita tilaukselta tai ottamaan käyttöön mahdollisen kampanjakoodin (klikkaa "Käytä alennuskoodi") tai lahjakortin (klikkaa "Käytä lahjakorttikoodi"). Yhteenveto-osiossa voit myös ruksia valintaruudun "Luo tili" jos haluat seuraavalla kerralla tilata helpommin ilman kaikkien tietojen täyttämistä.

Yhteystietojen täyttäminen

Kassalla sinulta kysytään ensimmäisenä sähköpostiosoitetta, joka on pakollinen tieto. Jos olet jo rekisteröitynyt kauppamme asiakkaaksi, kauppamme tunnistaa sen automaattisesti ja kysyy sinulta salasanaa. Voit tilata myös rekisteröitymättä. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - autamme sinua saamaan tilauksen siitä huolimatta tehtyä.

Seuraavaksi kassalla täytetään toimitustiedot. Olethan erityisen tarkka postinumeron kanssa, sillä sen perusteella sinulle tarjotaan soveltuvien pakettien noutopisteitä. Myös puhelinnumeron kanssa tulee olla hyvin tarkkana, sillä paketin lähetys- ja saapumisilmoitukset toimitetaan tekstiviestillä. Ilmoitathan puhelinnumeron, johon voi lähettää tekstiviestejä! Mikäli sinulla ei ole tällaista, voit ilmoittaa lankapuhelinnumeron. Ota tilaamisen kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta saamme merkittyä lähetykselle paperisen saapumisilmoituksen.

Voit ilmoittaa kassalla myös eriävän laskutusosoitteen, jos olet tilaamassa jollekulle toiselle (tai yritykselle, jolla on poikkeava laskutusosoite). Tämä on tärkeää, koska mikäli meidän on otettava yhteyttä tilaukseen liittyvässä asiassa, pystymme soittamaan suoraan sinulle.

Toimitustavan valitseminen

Kaupassamme on valittavissa useita eri toimitustapoja, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa vaihtoehto. Mikäli tilauksesi loppusumma ylittää ilmaisen toimituksen rajan, näet soveltuvat ilmaiset toimitustavat 0 € hintaisina. Kaikkein pienimmät lähetykset pystytään toimittamaan edullisesti pehmustetussa kirjekuoressa tai postilaatikkoon/-luukkuun jaettavana pikkupakettina, jossa on myös lähetyksen seuranta.

Kotimaan tilauksissa tarjoamme DB Schenkerin, Postin, Matkahuollon ja Budbeen toimitusvaihtoehtoja. Valittavanasi on sekä noutopisteille toimitettavia paketteja että kotiinkuljetusvaihtoehtoja. Valittuasi jonkin noutopistetoimitustavan näet seuraavaksi toimitusosoitetta lähimpänä olevat noutopistevaihtoehdot, joista voit valita mieluisimman. Voit myös hakea noutopisteita vapaavalintaisella postinumerolla, jos esim. haluat paketin toimitettavaksi työpaikan lähelle.

Lähetämme tilaukset aina tilausta seuraavana arkipäivänä, jolloin saat meiltä lähetyksestä vahvistuksen sekä tekstiviestillä että sähköpostitse (kirjeistä vain tekstiviestillä). Sähköpostista löytyy linkki lähetyksen seurantaan, missä voit seurata paketin kulkua (pl. Budbee-toimitukset, joissa Budbee kontaktoi sinua suoraan). Mikäli et löydä sähköpostia, tarkistathan myös roskapostikansion.

Maksutavan valitseminen

Voit maksaa kaupassamme monipuolisesti eri maksutavoilla. Suosituin tapa on verkkomaksu (maksu suoraan omasta verkkopankista), mutta voit maksaa myös pankki- tai luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercad tai American Express), laskulla tai erämaksulla (eli osamaksulla) ilman laskutuslisää, mobiilimaksulla (MobilePay, Pivo tai Siirto) tai kansainvälisesti suositulla PayPal-maksutavalla (myös Diners Club ja Discover Network -luottokortit).

Verkkomaksulla maksaessasi klikkaa ensin valintanappia "Verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksaminen". Tämän jälkeen sinulle aukeaa suoraan näkymä oikean pankin valitsemiseen (ks. kuva alla). Klikkaa seuraavaksi pankkien logoista omaa pankkiasi. Nyt olet täyttänyt kassalla kaikki tarvittavat tiedot, ja voit siirtyä maksamaan tilauksesi klikkaamalla sivun oikeassa laidassa näkyvää oranssia "Tee tilaus" -nappulaa.

Mobiilimaksulla tilaaminen onnistuu kaikilla laitteilla - myös tietokoneella. Sinulla täytyy olla kuitenkin tarvittava mobiilisovellus asennettuna mobiililaitteeseesi. Klikkaa ensin alla olevassa kuvassa näkyvää "Mobiilimaksut" valintaa. Tämän jälkeen valitse näkyviin tulevista vaihtoehdoista MobilePay, Pivo tai Siirto. Klikkaa sitten oranssia "Tee tilaus" -nappulaa, niin siirryt valitsemaasi palveluun jatkamaan maksamista. Maksaminen viimeistellään mobiilisovelluksessa.

Pankki- tai luottokortilla maksaminen onnistuu kätevästi, kun klikkaat ensin alla olevassa kuvassa näkyvää "Korttimaksutavat" valintaa, ja valitset sitten näkyviin tulevista vaihtoehdoista Visan, Visa Electronin, Mastercardin tai American Expressin. Klikkaa sitten oranssia "Tee tilaus" -nappulaa, niin siirryt maksujenvälittäjän palveluun syöttämään korttisi tiedot. Korttimaksut vahvistetaan yleensä vielä pankkitunnistautumisella.

Finlandia Kirja Laskulla maksaminen on meillä erittäin asiakaslähtöinen maksutapa, sillä maksaessasi laskun ajallaan 30 päivä kuluessa sinulle ei tule mitään lisäkustannuksia. Me vastaamme kaikista laskutuksen aiheuttamista kuluista.

Halutessasi maksaa laskulla klikkaa maksutavan valinnassa "Finlandia Kirja Lasku – 30 päivää täysin kulutonta maksuaikaa!". Kirjoita sitten esiin tulevaan tekstikenttään henkilötunnuksesi. Klikkaa seuraavaksi oranssia "Tee tilaus" -nappulaa. Kun olet vahvistanut tilauksen pankkitunnistautumisella, tilauksesi on valmis. Laskutilauksissa tehdään aina automaattinen luottotietojen tarkistus, joten mikäli tiedät, että luottotiedoissasi on merkintöjä, valitsethan jonkin toisen maksutavan. Lasku toimitetaan sähköpostiisi.

Finlandia Kirja Tilillä saat jopa 36 kk maksuaikaa. Palvelu on maksullinen erämaksupalvelu, josta löydät lisätietoa maksuehdoista.

Halutessasi maksaa tilillä klikkaa maksutavan valinnassa "Finlandia Kirja Tili – jopa 36 kk maksuaikaa". Kirjoita sitten esiin tulevaan tekstikenttään henkilötunnuksesi. Klikkaa seuraavaksi oranssia "Tee tilaus" -nappulaa. Kun olet vahvistanut tilauksen pankkitunnistautumisella, tilauksesi on valmis. Tilitilauksissa tehdään aina automaattinen luottotietojen tarkistus, joten mikäli tiedät, että luottotiedoissasi on merkintöjä, valitsethan jonkin toisen maksutavan. Tililasku toimitetaan sähköpostiisi kuukauden 17. päivä.

PayPal on maailman suurin Internetin maksupalvelu. Voit käyttää sitä joko rekisteröityneenä käyttäjänä, jolloin käytettävissäsi on myös PayPal-tili, tai vaihtoehtoisesti rekisteröitymättä, jolloin voit maksaa PayPalin kautta pankki- tai luottokortillasi. PayPalin avulla voit maksaa tilauksesi myös Diners Club ja Discover Network -luottokorteilla - helposti ja rekisteröitymättä. Valittuasi PayPalin maksutavaksi, klikkaa seuraavaksi oranssia "Tee tilaus" -nappulaa, jolloin ohjaudut PayPal-palveluun viimeistelemään tilauksesi maksamisen.

Yrityslasku on nimensä mukaisesti tarkoitettu yrityksille. Ethän valitse tätä maksutapaa, mikäli tilaat yksityishenkilönä. Emme koskaan toimita yksityishenkilön tilausta ennen maksun vastaanottamista. Jos tilaat yritykselle, olethan erityisen tarkkana, että kaikki tiedot verkkolaskutietoja myöten on ilmoitettu täysin oikein. Varaamme oikeuden tarkistaa yrityksen luottotiedot.

Huom! Mikäli haluat palata verkkokauppaan maksamisvaiheessa, ethän käytä nettiselaimen "Takaisin" -painiketta! Jokaisessa maksupalvelussa on oma linkkinsä maksamisen peruuttamiseksi, joka palauttaa sinut hallitusti kauppaamme ilman vaaraa tilauksen jumiutumisesta. Jos taas haluat palata kassalta kaupan puolelle, voit klikata sivun ylälaidassa olevaa Finlandia Kirja -logoa.

Jos keskeytät maksamisen, siirryt takaisin kaupan ostoskorisivulle. Joissain tapauksissa voit joutua klikkaamaan "Päivitä ostoskori" -nappulaa, jotta voit siirtyä takaisin kassalle. Ostoskorisi on mahdollisista virheilmoituksista huolimatta ennallaan, ja voit jatkaa maksamista kassalla aivan normaalisti.

Tehtyäsi tilauksen onnistuneesti saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Toivottavasti näemme sinut pian uudelleen kaupassamme!

Tilauksen jälkeisen yhteistyökumppaniedun lunastaminen

Etukoodeja yhteistyökumppaneiltaTehtyäsi tilauksen siirryt automaattisesti tilausvahvistussivulle, jossa pyydämme sinulta myös palautetta kaupastamme. Arvostamme kovasti, jos voit käyttää hieman arvokasta aikaasi palautteen antamiseen, jotta pystymme kehittämään kauppaamme!

Samalle sivulle aukeaa ponnahdusruutu, josta pääset eteenpäin valitsemaan yhteistyökumppaneiltamme asiakkaillemme neuvottelemia etuja. Edut ovat tuntuvia alennuksia oheisessa kuvassa näkyvien yritysten verkkokauppoihin! Klikkaa siis "Valitse etukoodi" -nappulaa, ja pääset valitsemaan haluamasi edun.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja