Aatos Nieminen (suomentaja) : Parhaat leivonnaiset : suolaista ja makeaa
Suklaafudgekakku, Tarte Tatin, New Yorkin juustokakku, tomaatti-basilikamuffinit, parsa-vuohenjuustopiirakka, skonssit. Eikö kuulostakin houkuttelevalta! Herkkuleipurin parhaat -kirjan ohjeilla onnistuu sekä aloittelija että kokeneempikin leipoja. Tässä tyylikkäästi kuvitetussa leivontakirjassa on lähes 100 klassista ja trendikästä reseptiä: kakkuja, leivoksia, pikkuleipiä, muffineja, piiraita, piirakoita ja leipiä. Makeiden ja suolaisten leivonnaisten lisäksi kirja sisältää väline- ja raaka-ainevinkkejä, keskeisimpiä leipurin perusohjeita sekä leivontatermistöä. Näillä onnistut varmasti! Teoksen reseptit on julkaistu aiemmin Herkkuleipurin parhaat -kirjassa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Aatos Nieminen (suomentaja) |
Muut tekijät | Kati-Erika Timperi |
Teoksen nimi | Parhaat leivonnaiset : suolaista ja makeaa |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen |