Adriana Germain : Parantava ruoka : terveyttä kiinalaisella ruokavaliolla

Alkaen 20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARA-046A0D
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Kiinalaisen perinteen ruokavalio tarjoaa tehokkaita tapoja edistää terveyttä ja helpottaa erilaisia vaivoja helposti Suomesta saatavilla raaka-aineilla.

Takakansi

Jo vuosituhansia kiinalaiset ovat tienneet, että aivan tavallisella ruoalla voi ehkäistä ja hoitaa sairauksia. Inkivääri auttaa pahoinvointiin. Selleri ja hunaja laskevat verenpainetta. Kirsikka parantaa impotenssia. Porkkana poistaa nestettä. Parsa lievittää tulehdusta. Parantava ruoka tarjoaa monien sukupolvien tiedon ruokien terveysvaikutuksista. Kirja kertoo myös, miksi ruoka vaikuttaa eri ihmisiin eri tavalla. Mikään ruoka ei siis ole terveellinen tai epäterveellinen sinänsä, vaikutus riippuu yksilön fysiologiasta ja aineenvaihdunnasta. Aineenvaihduntatyyppinsä tuntemalla jokainen voi laatia itselleen yksilöllisen ja terveellisen ruokavalion. Teoksen ohjeiden mukaan lukija voi valita vihanneksia, hedelmiä, viljatuotteita, papuja, palkokasveja, lihaa, mausteita tai maitotuotteita, joilla voi ehkäistä ja lievittää sairauksia, kuten ylipainoa, ummetusta, astmaa, mahahaavaa, verenpainetta, keittkatarria, anemiaa, hämäräsokeutta, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmia, mielialavaihteluita sekä paljon muuta. Tieto perustuu kiinalaisiin lähteisiin, mutta valmistusohjeet ovat selkeitä ja sopivat suomalaiseen ruokakulttuuriin. Myös ainekset ovat helposti saatavissa. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia itse hoitamaan itseään.

"Esi-isämme söivät ja joivat kohtuullisesti. He menivät nukkumaan ja nousivat säännöllisesti joka päivä samaan aikaan. Näin he säilyttivät kehonsa sopusoinnussa mielensä kanssa ja elivät täysinä kaikki ne vuodet, jotka heille oli suotu. Sata vuotta, ennen kuin he nukkuivat pois." Keltaisen Keisarin sisätautioppi, n. 350 eKr.

Esittely

Terveyttä kiinalaisella ruokavaliolla

Jo vuosituhansia kiinalaiset ovat tienneet, että aivan tavallisella ruoalla voi ehkäistä ja hoitaa sairauksia. Inkivääri auttaa pahoinvointiin. Selleri ja hunaja laskevat verenpainetta. Kirsikka parantaa impotenssia. Porkkana poistaa nestettä. Parsa lievittää tulehdusta.

Parantava ruoka tarjoaa monien sukupolvien tiedon ruokien terveysvaikutuksista. Ohjeiden mukaan lukija voi hoitaa esimerkiksi ylipainoa, ummetusta, astmaa, mahahaavaa, verenpainetta, keltatautia, anemiaa, hämäräsokeutta sekä kuukautis- ja vaihdevuosivaivoja. Tieto perustuu kiinalaisiin lähteisiin, mutta ohjeet ovat selkeitä ja sopivat suomalaiseen ruokakulttuuriin. Myös aineksia saa helposti Suomesta.

Adriana Germain on suorittanut Master of Science in Oriental Medicine -korkeakoulututkinnon Los Angelesissa ja työskennellyt Shanghain kaupunginsairaalassa Kiinassa. Hänen teoksestaan Parantavat pisteet. Hoida itseäsi akupainannalla (2004) on jo tullut alan perusteos Suomessa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja