Agneta Yngve : Ravinto ja syöpä
    Alkaen  7,50 €     
Varastossa
  Vain %1 jäljellä
    SKU  
P-RAVI-B59630

Tutustu tieteellisesti tutkittuun tietoon ravinnon ja syöpäsairauksien yhteyksistä – Agneta Yngve avaa ruokavalion merkityksen syövän ehkäisyssä.
Voiko ihminen ehkäistä syöpää syömällä oikein? Kyllä. Tänään tutkijat ovat sitä mieltä, että 30-50 prosentilla kaikista syöpätapauksista on välitön yhteys ruokavalioon. Tässä teoksessa ruotsalainen ravinto-fysiologi Agneta Yngve selvittää sitä tutkimustietoa, joka meillä tänään on ravinnon ja syöpäsairauksien yhteyksistä, mitä vaikutuksia on vitamiineilla ja yleensä hivenaineilla, mitkä elintarvikkeet voivat altistaa syövälle ja mitä ruokalajeja tulisi kokonaan välttää. Agneta Yngve esittelee myös 120 "riskittömän" ruoan reseptiä. Teoksen faktaosan on tarkistanut ravinto-opin professori Jan-Åke Gustafsson.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | 
 | 
|---|---|
| Tekijä | Agneta Yngve | 
| Muut tekijät | Panu Alku | 
| Teoksen nimi | Ravinto ja syöpä | 
| Alkuteos | Mat som skyddar mot cancer | 
| SKU | P-RAVI-B59630 | 
| Avainsanat | syöpätaudit, ruokavaliot, ravitsemus, ravintoaineet | 
