Aila Pakarinen (toim.) : Fransmannin parhaat
Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-FRAN-691390

Fransmannin parhaat vie lukijan suomalaisen ravintolahistorian ytimeen, esitellen maalaisranskalaisen keittiön herkullisimmat reseptit sekä suositun Fransmanni-ravintolaketjun tarinan.
Ensimmäinen Fransmanni perustettiin Raumalle Raumanlinnaan vuonna 1987, ja siitä alkoi suomalaisen ravintolahistorian menestystarina. Tällä hetkellä ravintoloita on 16 eri puolilla Suomea. Kirjassa kerrotaan Fransmannin idean syntyminen, sen toteutuminen ja esitellään henkilöt, jotka ovat luoneet suositun ravintolaketjun viihtyisät puitteet ja ruokalistat. Fransmannin ruoka on maalaisranskalaisen rehevää ja herkullista, siinä tuoksuvat yrtit ja valkosipuli. Fransmannin parhaat -kirjassa annetaan runsaasti reseptejä, jotka on kotiloihinkin toimittanut tunnettu ruoka toimittaja ja keittokirjojen tekijä Aila Pakarinen. Mukana on liha- ja ruokaruokia, keittoja, salaatteja, herkullisia jälkiruokia ja muita Fransmannin klassikoita sekä tämän päivän makujen mukaisia ruoka suosikkeja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Aila Pakarinen (toim.) |
| Muut tekijät | Timo Viljakainen |
| Teoksen nimi | Fransmannin parhaat |
| SKU | P-FRAN-691390 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruokakulttuuri, gastronomia, ravintolat |
