Airi Rekilä-Aaltonen : Syö itsesi suomalaiseksi

26,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SYO--F13C9B
Katso kaikki vaihtoehdot

Perinteinen suomalainen ruokavalio on elimistöllemme parasta mahdollista ravintoa. Mutta mitä kaikkea tuon ravinnon tulisi sisältää, miten sitä valmistetaan ja miten se vaikuttaa? Mitä ravintomme oli ennen, missä olemme menneet vikaan ja minkälaista sen tulisi olla nykyisin?

Ravintokouluttaja Airi Rekilä-Aaltonen kertoo kauan odotetussa kirjassaan yli 30 vuoden kokemuksella siitä, miksi lähiruokaa kannattaa syödä myös terveydellisistä syistä. Elimistö pystyy parhaimmin hyödyntämään ravinnon, jonka se geeniperimänsä perusteella tunnistaa.

Airi Rekilän sanoma on yksinkertainen: meidän kannattaa koostaa ruokamme ennen kaikkea omassa maaperässämme kasvaneista kasviksista, tuoreeltaan jauhetusta täysjyväviljasta, maitohappobakteereja sisältävistä tuotteista ja muista ruoka-aineista, jotka löytyvät mahdollisimman läheltä luontoa.

Airi Rekilän puhdistusviikoilla Hirvensalmella on vuosien varrella käynyt tuhansia ihmisiä. Kirjassa saavat puheenvuoron perinteisestä suomalaisesta ruokavaliosta sairauksiinsa apua saaneet ihmiset. Monet paranemiset ovat hämmästyttäviä ja dramaattisia.

Kirjan sisältö on vakuuttavaa luettavaa, hyvin perusteltua, käytännönläheistä ja vankkaan kokemukseen perustuvaa. Syö itsesi suomalaiseksi avaa lukijansa silmät: miksen ole tiennyt tätä kaikkea jo aikaisemmin?

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAiri Rekilä-Aaltonen
Teoksen nimiSyö itsesi suomalaiseksi
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, terveysvaikutukset, terveys, ruokavaliot, ruoka, ravintoaineet, ravinto, elimistö, perimä, geenit, lähiruoka, ravitsemussuositukset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja