Alice Sherwood : Allergisen keittokirja
Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ALLE-8E2464

Allergisen keittokirja tarjoaa monipuolisia reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä, kun ruokavaliosta täytyy jättää pois maito, kananmunat, gluteeni tai pähkinät. Uusien makujen ja ideoiden kautta ruokarajoitukset muuttuvat mahdollisuudeksi herkulliseen ruoanlaittoon.
Takakansi
HERKUTTELE HYVÄLLÄ RUOALLA ALLERGIASTA, INTOLERANSSISTA TAI KELIAKIASTA HUOLIMATTA!Kun yliherkkyyden tai keliakian takia on luovuttava yhdestä tai useammasta ruoka-aineesta, on aika kääntää uusi lehti keittokirjassa ja miettiä monia asioita uudella tavalla. Aluksi voi joutua ymmälle. Miten kakun leipominen onnistuu, jos ei voi käyttää kananmuna tai vehnäjauhoja? Entä letut? Onko jäätelön ihanuudesta luovuttava lopullisesti, jos maito saa aikaan pahoja allergiaoireita?
Ei hätää. Allergisen keittokirjasta löytyy reilusti yli sata herkkureseptiä: alkupalat, pääruoat, jälkiruoat ja leivonnaiset - kaikki ovat valmistettu ilman kananmunaa, maitoa, gluteenia ja pähkinää. Lisäksi tarjolla on paljon tärkeää tietoa ruoka-allergioista, intoleransseista ja keliakiasta. Hyvät käytännön vinkit ja kätevä taulukko, josta löytää nopeasti korvaavat ainekset, ovat oivia apuja kaikille kokeilulle.
Aluksi hankalalta tuntuvissa rajoituksissa piilee mahdollisuuksia, uusia tapoja leipoa maistuvia leivonnaisia ja valmistaa herkullista ruokaa. Uusia, ihastuttavia makuja!
Esittely
Kun yliherkkyyden tai keliakian takia on luovuttava yhdestä tai useammasta ruoka-aineesta, on aika kääntää uusi lehti keittokirjassa ja miettiä monia asioita uudella tavalla. Aluksi voi joutua ymmälle. Miten kakun leipominen onnistuu, jos ei voi käyttää kananmunaa tai vehnäjauhoja? Pitääkö jäätelön ihanuudesta luopua ikiajoiksi, jos maito saa aikaan pahoja allergiaoireita"Ei hätää. Allergisen keittokirjasta löytyy reilusti yli sata herkkureseptiä: alkupalat, pääruoat, jälkiruoat ja leivonnaiset, joita voi valmistaa ilman maitoa, kananmunaa, gluteenia ja pähkinää. Lisäksi tarjolla on tärkeää tietoa allergioista, intoleransseista ja keliakiasta. Hyvät käytännön vinkit ja kätevä taulukko, josta löytää nopeasti korvaavat ainekset, ovat oivia apuja kaikille kokeille.
Aluksi hankalilta tuntuvissa ruokarajoituksissa piilee monta mahdollisuutta - uusia tapoja leipoa maistuvia leivonnaisia ja valmistaa herkullista ruokaa. Uusia, ihastuttavia makuja!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Alice Sherwood |
| Muut tekijät | Tuija Tuomaala |
| Teoksen nimi | Allergisen keittokirja |
| Alkuteos | Allergy-free cookbook |
| SKU | P-ALLE-8E2464 |
| Avainsanat | keittokirjat, kananmunat, maitovalmisteet, pähkinät |
