Alice Sherwood : Allergisen keittokirja

Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ALLE-8E2464
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Allergisen keittokirja tarjoaa monipuolisia reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä, kun ruokavaliosta täytyy jättää pois maito, kananmunat, gluteeni tai pähkinät. Uusien makujen ja ideoiden kautta ruokarajoitukset muuttuvat mahdollisuudeksi herkulliseen ruoanlaittoon.

Takakansi

HERKUTTELE HYVÄLLÄ RUOALLA ALLERGIASTA, INTOLERANSSISTA TAI KELIAKIASTA HUOLIMATTA!

Kun yliherkkyyden tai keliakian takia on luovuttava yhdestä tai useammasta ruoka-aineesta, on aika kääntää uusi lehti keittokirjassa ja miettiä monia asioita uudella tavalla. Aluksi voi joutua ymmälle. Miten kakun leipominen onnistuu, jos ei voi käyttää kananmuna tai vehnäjauhoja? Entä letut? Onko jäätelön ihanuudesta luovuttava lopullisesti, jos maito saa aikaan pahoja allergiaoireita?

Ei hätää. Allergisen keittokirjasta löytyy reilusti yli sata herkkureseptiä: alkupalat, pääruoat, jälkiruoat ja leivonnaiset - kaikki ovat valmistettu ilman kananmunaa, maitoa, gluteenia ja pähkinää. Lisäksi tarjolla on paljon tärkeää tietoa ruoka-allergioista, intoleransseista ja keliakiasta. Hyvät käytännön vinkit ja kätevä taulukko, josta löytää nopeasti korvaavat ainekset, ovat oivia apuja kaikille kokeilulle.

Aluksi hankalalta tuntuvissa rajoituksissa piilee mahdollisuuksia, uusia tapoja leipoa maistuvia leivonnaisia ja valmistaa herkullista ruokaa. Uusia, ihastuttavia makuja!

Esittely

Kun yliherkkyyden tai keliakian takia on luovuttava yhdestä tai useammasta ruoka-aineesta, on aika kääntää uusi lehti keittokirjassa ja miettiä monia asioita uudella tavalla. Aluksi voi joutua ymmälle. Miten kakun leipominen onnistuu, jos ei voi käyttää kananmunaa tai vehnäjauhoja? Pitääkö jäätelön ihanuudesta luopua ikiajoiksi, jos maito saa aikaan pahoja allergiaoireita"

Ei hätää. Allergisen keittokirjasta löytyy reilusti yli sata herkkureseptiä: alkupalat, pääruoat, jälkiruoat ja leivonnaiset, joita voi valmistaa ilman maitoa, kananmunaa, gluteenia ja pähkinää. Lisäksi tarjolla on tärkeää tietoa allergioista, intoleransseista ja keliakiasta. Hyvät käytännön vinkit ja kätevä taulukko, josta löytää nopeasti korvaavat ainekset, ovat oivia apuja kaikille kokeille.

Aluksi hankalilta tuntuvissa ruokarajoituksissa piilee monta mahdollisuutta - uusia tapoja leipoa maistuvia leivonnaisia ja valmistaa herkullista ruokaa. Uusia, ihastuttavia makuja!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAlice Sherwood
Muut tekijätTuija Tuomaala
Teoksen nimiAllergisen keittokirja
AlkuteosAllergy-free cookbook
SKUP-ALLE-8E2464
Avainsanatkeittokirjat, kananmunat, maitovalmisteet, pähkinät
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja