Ambrose Heath : Liha ja liharuoat
Alkaen 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LIHA-47B8E1

Ambrose Heathin "Liha ja liharuoat" tarjoaa monipuolista tietoa lihasta, sen käsittelystä ja herkullisten liharuokien saloista.
Miltä näyttää hyvin riippunut naudan liha? Mikä ruhon osa sopii parhaiten stroganoffiin? Miten käsitellään munuaisia, kateenkorvaa, maksaa ja muita sisäelimiä, joita ruhosta saadaan lihan ohella? Mitkä ruhon osat vaativat lyhyen, mitkä pitkän kypsymisajan onnistuakseen? Mistä johtuu ettei pihvistä tulekaan mehevä ja maukas, vaan kuiva ja sitkeä kuin kengänpohja? Kuinka pihviliha leikataan ja miten valmis paisti? Miten valmistamme maukasta liharuoakaa silloinkin kun on 'matti kukkarossa'? Mitä viiniä tarjoisitte lampaan lavan kanssa? Miten syntyy hyvä béarnaise-kastike?
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Ambrose Heath |
| Muut tekijät | Kalevi Haikara |
| Teoksen nimi | Liha ja liharuoat |
| Alkuteos | The wine and food society's guide to meat |
| SKU | P-LIHA-47B8E1 |
| Avainsanat | liharuoat, liha, kött, kötträtter |
