Ancel & Margaret Keys : Syö oikein : säästä sydäntäsi
9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SYO--218C7A

Maailmankuulu sydäntutkija Ancel Keys ja Margaret Keys tarjoavat käytännönläheisen tietopaketin oikeanlaisesta ruokavaliosta sydämen terveyden tukemiseksi.
Kansainvälisen sydäntutkimuksen johtomiehen vakavasti otettava puheenvuoro
Syö oikein, säästä sydäntäsi
Prof. Ancel Keys ja rouva Margaret Keys ovat kirjoittaneet tämän teoksen tyydyttämään käytännön tarvetta. Se on kirjoitettu sekä lääkäreille että maallikoille, koska vaatimuksen sen aikaansaamiseksi tuli kummankin ryhmän taholta.
Kirja on jaettu viiteen osaan. Ensimmäisessä osassa "Ruokavalio ja terveys" käy vaativana haasteena ilmi se, että terveyytemme ja elämämme pahimpana uhkana ovat tällä hetkellä vakavanlaatuinen sydämen sepelvaltimon rasittuminen ja sydänveritulppa. Siinä on myös helppotajuinen esitys ravintoaineosumis peruslait, eri raaka-aineista, vitamiineista ja kivennäisaineista, joita ravintoimme sisältää, sekä pääannospitoista ja kuvitelmista, jotka paljastavat monia tämän hetken ravintomainonnan valheellisuuksia. Kirjan toisessa osassa käsitellään eri ravintoaineita. Siihen sisältyy lukuja leivistä, keitosta, salaateista, vihanneksista, maidosta ja maitotuotteista sekä monista muista aiheista. Kolmannessa osassa on hyödyllisiä ruokailistoja, esimerkiksi jokaiselle viikonpäivälle erikseen kevättä, kesää, syksyä ja talvea varten. Neljänteen osaan sisältyvät ruokaohjeet on saatu monista eri lähteistä ja huolellisesti kokeiltu. Ja vihdoin kirjassa on erittäin tärkeitä luetteloita eri ruokailjen sisältämistä kalori-, valkuaisaine- ja rasvamääristä, myös juomien, sekä alkoholipitoisten että alkoholittomien.
Prof. Ancel Keys johtaa koko maailmaa käsittävää sydäntutkimusta. Hän on vieraillut myös Suomessa.
Syö oikein, säästä sydäntäsi
Prof. Ancel Keys ja rouva Margaret Keys ovat kirjoittaneet tämän teoksen tyydyttämään käytännön tarvetta. Se on kirjoitettu sekä lääkäreille että maallikoille, koska vaatimuksen sen aikaansaamiseksi tuli kummankin ryhmän taholta.
Kirja on jaettu viiteen osaan. Ensimmäisessä osassa "Ruokavalio ja terveys" käy vaativana haasteena ilmi se, että terveyytemme ja elämämme pahimpana uhkana ovat tällä hetkellä vakavanlaatuinen sydämen sepelvaltimon rasittuminen ja sydänveritulppa. Siinä on myös helppotajuinen esitys ravintoaineosumis peruslait, eri raaka-aineista, vitamiineista ja kivennäisaineista, joita ravintoimme sisältää, sekä pääannospitoista ja kuvitelmista, jotka paljastavat monia tämän hetken ravintomainonnan valheellisuuksia. Kirjan toisessa osassa käsitellään eri ravintoaineita. Siihen sisältyy lukuja leivistä, keitosta, salaateista, vihanneksista, maidosta ja maitotuotteista sekä monista muista aiheista. Kolmannessa osassa on hyödyllisiä ruokailistoja, esimerkiksi jokaiselle viikonpäivälle erikseen kevättä, kesää, syksyä ja talvea varten. Neljänteen osaan sisältyvät ruokaohjeet on saatu monista eri lähteistä ja huolellisesti kokeiltu. Ja vihdoin kirjassa on erittäin tärkeitä luetteloita eri ruokailjen sisältämistä kalori-, valkuaisaine- ja rasvamääristä, myös juomien, sekä alkoholipitoisten että alkoholittomien.
Prof. Ancel Keys johtaa koko maailmaa käsittävää sydäntutkimusta. Hän on vieraillut myös Suomessa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Ancel & Margaret Keys |
| Teoksen nimi | Syö oikein : säästä sydäntäsi |
| SKU | P-SYO--218C7A |
