Anders Leven : Hirvikeittokirja
Hirvenlihassa maistuu kuulas syysmetsä ja jahti, joka saa pulssin laukkaamaan! Hirvikeittokirjan avulla hirvestä voi kokata paljon muutakin kuin perinteistä paistia tai keittoa. Kirjan riistaruuat ovat voimakkaita ja miehekkäitä tuoden tunnelmia metsästyskämpän nuotiolta aina juhlavaan illallispöytään saakka. Monipuolisessa reseptivalikoimassa on kevyempiäkin ruokia, ja Levén yhdistää hirveen myös aasialaisen mausteisia vaikutteita. Lisäksi kirjassa on ohjeita lihan käsittelyyn sekä menyy-vaihtoehtoja vaikkapa kunnon peijaisiin.
Anders Levén on tunnettu tv-kokki, jolla on pitkään ollut ruokaohjelma sekä oma ravintola Tukholmassa. Hirvikeittokirja on hänen toinen keittokirjansa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Anders Leven |
Muut tekijät | Laila Rauhamaa & Lottie Erikson |
Teoksen nimi | Hirvikeittokirja |
Alkuteos | Älgkokbok |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, riistaruoat, riista |