Anders Leven : Hirvikeittokirja

14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HIRV-47E05B
Katso kaikki vaihtoehdot

Hirvenlihassa maistuu kuulas syysmetsä ja jahti, joka saa pulssin laukkaamaan! Hirvikeittokirjan avulla hirvestä voi kokata paljon muutakin kuin perinteistä paistia tai keittoa. Kirjan riistaruuat ovat voimakkaita ja miehekkäitä tuoden tunnelmia metsästyskämpän nuotiolta aina juhlavaan illallispöytään saakka. Monipuolisessa reseptivalikoimassa on kevyempiäkin ruokia, ja Levén yhdistää hirveen myös aasialaisen mausteisia vaikutteita. Lisäksi kirjassa on ohjeita lihan käsittelyyn sekä menyy-vaihtoehtoja vaikkapa kunnon peijaisiin.

Anders Levén on tunnettu tv-kokki, jolla on pitkään ollut ruokaohjelma sekä oma ravintola Tukholmassa. Hirvikeittokirja on hänen toinen keittokirjansa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnders Leven
Muut tekijätLaila Rauhamaa & Lottie Erikson
Teoksen nimiHirvikeittokirja
AlkuteosÄlgkokbok
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, riistaruoat, riista
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja