Angie Sage : Peili

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PEIL-E0F26C

Perusvelho Silas Heap avaa oven palatsin ullakon sinetöityyn huoneeseen ja samalla huomaamattaan vapauttaa viisisataa vuotta sitten eläneen kuningattaren haamun. Kuningatar Etheldredda Hirveä oli kammottava ilmestys jo eläessään eikä hän siitä ole juuri muuksi muuttunut. Toteuttaakseen ikuiseen elämään tähtäävän pirullisen suunnitelmansa hän tarvitsee prinsessa Jennan apua ja legendaarisen poikansa Marcellus Pyen alkemian ja lääketieteen taitoja.

Kun velhopoika Septimus kurkistaa aikapeiliin, häntä viedään hyytävää kyytiä kauas menneisyyteen, jossa hänen on alistuttava palvelemaan nuorta ja hiukan turhamaista Marcellusta. Vain seitsemännen pojan seitsemäs poika kykenee valmistamaan ikuisen elämän tinktuuran, jota myös Etheldredda kipeästi himoitsee.

Onnistuuko Jennan huimapäinen pelastussuunnitelma? Saako Septimus tulevaisuutensa takaisin?

Angie Sagen Septimus Heap -fantasiasarjan osia on myyty Yhdysvalloissa jo yli miljoona kappaletta, ja heinäkuussa 2007 Warner Bros. osti oikeudet ensimmäiseen Septimus Heap -kirjaan perustuvaan elokuvaan. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Magiaa ja Varjo ilmestyivät suomeksi vuonna 2007.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAngie Sage
Teoksen nimiPeili
AlkuteosPhysik
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja