Anja Snellman : Harry H. (ERINOMAINEN)

Alkaen 9,00 € Alkuperäinen hinta 10,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0855350

Kirjeitä Harry H:lle on kaunistelematon muotokuva, psykofyysinen tutkielma Harry "Hjallis" Harkimosta, kaikkien, eikä kenenkään tuntemasta miehestä.

Kuinka lähestyä ikonia? Miten puhutella brandia? Millaisin keinoin saada David Nivenin näköinen ja niin halutessaan vähintäin yhtä hurmurimaiset käytöstavat osaava bisnesguru ja urheilumoguli raottamaan kuortaan"

Anja Snellmanin intiimin kirjemuotoinen henkilökuva on samalla tarina kohtaamisesta ja luottamuksen syntymisestä.

Anja Snellman vertaa kirjassaan liikemies-moniosaaja Harry Harkimoa Hermann Hessen Arosuden arvoitukselliseen ja epäsovinnaiseen Harry Halleriin. Myös Harry Harkimolle kaikki tuntuu olevan mahdollista. Myös hänellä on oma Maagillinen teatterinsa: "Jos haluat oppia tangoa tai tulla kenraaliksi tai keskustella Aleksanteri Suuren kanssa, niin kaikki tämä järjestyy jo ensi kerralla."

Anja Snellman lähestyy kohdettaan kohtisuoran ennakkoluulottomasti, mutta samalla myötä-eläen. Media, urheilumaailma, rakkaus, perhearvot ja suomalainen yrittäjämentaliteetti pannaan paikoilleen.

Snellman etsii vastauksia mieltään askarruttaviin kysymyksiin myös Harry H:n sukulaisilta, ystäviltä, rakastetuilta ja läheisiltä työtovereilta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnja Snellman
Teoksen nimiHarry H.
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanathenkilöhistoria, julkisuuden henkilöt, liikemiehet, henkilökuvat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja