Ann Fernholm : Sokerimyrkytys : totuus sokerin vaikutuksesta kasvuun ja terveyteen
Alkaen 17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SOKE-E644D4

Ann Fernholm pureutuu sokerin ja valkoisen jauhon runsaan käytön merkittäviin terveysvaikutuksiin lapsilla tämän asiantuntevan teoksen kautta.
Kenelle: Vanhemmille ja kasvattajille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ravinnosta ja hyvinvoinnista.
JOKAINEN LAPSI – JOKAISEN VASTUULLA
Ann Fernholmin mukaan olemme paljon tarkempia lemmikkieläntemme oikeasta ravitsemuksesta kuin siitä, mitä lapsemme nykyisin syövät.
Fernholm osoittaa kirjassaan Sokerimyrkytys, mitä runsaasti sokereita ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle. Ravinnon vaikutukset ulottuvat kaikkialle: maksaan, aivoihin, suolistoon, jalkoihin...
Epäterveet määrät hiilihydraatteja ovat syy, miksi lapset ja nuoret ovat yhä lihavampia ja sairaampia. Fernholmin mukaan nykyään yleiset sairaudet, kuten astma, allergia, keliakia, tyypin 1 diabetes, masennus, ylipaaino, autismi, ADHD, akne ja liian varhainen puberteetti, ovat suoraa seurausta vääristä ruokailutottumuksista.
Tämä teos on omiaan avaamaan silmämme sille tosiasialle, että makea roskaruoka ja riittämätön liikunta vaarantavat lastemme terveen kasvun ja kehityksen.
Ann Fernholm on ruotsalainen biokemian tohtori, freelance-journalisti ja tv-toimittaja. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Dagens Nyheterin tiedetoimituksessa ja tv-kanava UR:n tiedeohjelmasarjan juontajana. Hän on kysytty luennoitsija, jonka erikoisaloja ovat lääketiede ja luonnontieteet. Vuonna 2012 hänet valittiin Ruotsissa vuoden tiedetoimittajaksi. Fernholmilta on aiemmin ilmestynyt teos Totuus hiilihydraateista (Minerva, 2013).
Ann Fernholmin mukaan olemme paljon tarkempia lemmikkieläntemme oikeasta ravitsemuksesta kuin siitä, mitä lapsemme nykyisin syövät.
Fernholm osoittaa kirjassaan Sokerimyrkytys, mitä runsaasti sokereita ja valkoista jauhoa sisältävä ruokavalio tekee kasvavan lapsen keholle. Ravinnon vaikutukset ulottuvat kaikkialle: maksaan, aivoihin, suolistoon, jalkoihin...
Epäterveet määrät hiilihydraatteja ovat syy, miksi lapset ja nuoret ovat yhä lihavampia ja sairaampia. Fernholmin mukaan nykyään yleiset sairaudet, kuten astma, allergia, keliakia, tyypin 1 diabetes, masennus, ylipaaino, autismi, ADHD, akne ja liian varhainen puberteetti, ovat suoraa seurausta vääristä ruokailutottumuksista.
Tämä teos on omiaan avaamaan silmämme sille tosiasialle, että makea roskaruoka ja riittämätön liikunta vaarantavat lastemme terveen kasvun ja kehityksen.
Ann Fernholm on ruotsalainen biokemian tohtori, freelance-journalisti ja tv-toimittaja. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Dagens Nyheterin tiedetoimituksessa ja tv-kanava UR:n tiedeohjelmasarjan juontajana. Hän on kysytty luennoitsija, jonka erikoisaloja ovat lääketiede ja luonnontieteet. Vuonna 2012 hänet valittiin Ruotsissa vuoden tiedetoimittajaksi. Fernholmilta on aiemmin ilmestynyt teos Totuus hiilihydraateista (Minerva, 2013).
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Ann Fernholm |
| Teoksen nimi | Sokerimyrkytys : totuus sokerin vaikutuksesta kasvuun ja terveyteen |
| Alkuteos | Det sötaste vi har |
| SKU | P-SOKE-E644D4 |
| Avainsanat | terveysvaikutukset, ravinto, sokeri, terveyshaitat |
