Anna-Maija ym. Tanttu (toim.) : Taivaallista tarjottavaa Finnairin keittiöstä ja viinikellarista
Alkaen 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TAIV-E2861E

Astu makumatkalle Finnairin keittiöön ja tutustu herkullisiin annoksiin, joita tarjoillaan maailman huipulla. Upeasti kuvitettu keittokirja esittelee kansainvälisiä makuja sekä kiehtovia tarinoita lentokeittiön kulisseista.
Mitä presidentti Ahtisaarelle tarjoiltiin matkalla Larnakasta Nairobiin? Kuinka valmistetaan maittavaa reissuruokaa neljällesadalle?
Finnair Catering on suomalaisen keittiön näkyvimpiä suurlähettiläitä maailmalla. Suomesta lennähtää matkaan päivittäin reilut 15 000 ateriaa, jotka tarjoillaan tuhansien metrien korkeuksissa. Tämän upeasti kuvitettuun keittokirjan siivin on mahdollista matkustaa ja maistella maailman herkkuja kotikeittiössä.
Kirjassa on maukkaita ateriakokonaisuuksia, jotka vievät matkaillijan Helsingistä Lontooseen, New Yorkiin, Pariisiin, Tokioon ... Ruoanlaitot on reseptejä kätevä nalle. Lisäksi jokaisesta ateriasta kerrotaan Suomen parhaimpiin viinasiantuntijoihin kuuluvan Kari Palosaaren juomasuositus.
Tämän Finnairin 75-vuotisjuhlajulkaisun sivuilla avataan myös mahdollisuus kurkistaa verhojen taakse lentomannien ja stuerttien työhön, joka ei aina suju kommelluksitta. Mitä sanoikaan presidentti Kekkonen, kun baaritiskiltä löytyi hiuslokki?
Taivaallista tarjottavaa on saatavissa myös englanninkielisenä nimellä Heavenly Fare.
Kuvassa Finnair Cateringin johtaja Kari Palomäki ja kirjan reseptiikasta vastaavat keittiömestarit Sirkka Gustafsson ja Antti Holmaanki.
Finnair Catering on suomalaisen keittiön näkyvimpiä suurlähettiläitä maailmalla. Suomesta lennähtää matkaan päivittäin reilut 15 000 ateriaa, jotka tarjoillaan tuhansien metrien korkeuksissa. Tämän upeasti kuvitettuun keittokirjan siivin on mahdollista matkustaa ja maistella maailman herkkuja kotikeittiössä.
Kirjassa on maukkaita ateriakokonaisuuksia, jotka vievät matkaillijan Helsingistä Lontooseen, New Yorkiin, Pariisiin, Tokioon ... Ruoanlaitot on reseptejä kätevä nalle. Lisäksi jokaisesta ateriasta kerrotaan Suomen parhaimpiin viinasiantuntijoihin kuuluvan Kari Palosaaren juomasuositus.
Tämän Finnairin 75-vuotisjuhlajulkaisun sivuilla avataan myös mahdollisuus kurkistaa verhojen taakse lentomannien ja stuerttien työhön, joka ei aina suju kommelluksitta. Mitä sanoikaan presidentti Kekkonen, kun baaritiskiltä löytyi hiuslokki?
Taivaallista tarjottavaa on saatavissa myös englanninkielisenä nimellä Heavenly Fare.
Kuvassa Finnair Cateringin johtaja Kari Palomäki ja kirjan reseptiikasta vastaavat keittiömestarit Sirkka Gustafsson ja Antti Holmaanki.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Anna-Maija ym. Tanttu (toim.) |
| Teoksen nimi | Taivaallista tarjottavaa Finnairin keittiöstä ja viinikellarista |
| SKU | P-TAIV-E2861E |
