Anne ym. Bäcklund : Terveysvaikutteiset elintarvikkeet : ruokaa, lääkettä vai markkinointia

Alkaen 20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TERV-AD7F56
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Terveysvaikutteiset elintarvikkeet nostavat esiin ajankohtaisia kysymyksiä ravinnon, terveyden ja elintarviketeollisuuden risteyskohdista. Kirja tarkastelee tutkittua tietoa ja keskustelua siitä, missä raja ruoan, lääkkeen ja tuotemarkkinoinnin välillä kulkee.

Miksi pellava ja ruis kiinnostavat lääketieteellisesti? Voidaanko naisten vaihdevuosioireita hoitaa kasvituotteilla? Auttaako kurpitsansiemenet ja siitepöly miesten virtsavaivoihin? Onko kolesterolia alentava margariini lääke vai elintarvike? Entä mihin luokitellaan ksylitoli ja mineraalisuola?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan tässä kirjassa, jossa pohditaan terveysvaikutteisten elintarvikkeiden asemaa, tutkimusta ja tulevaisuutta.

Tiedämme, että ravinnolla on keskeinen merkitys sekä sydän- ja verisuonisairauksien että monien syöpäsairauksien syntyyn. Voidaanko ruokaa muuttaa teollisin menetelmin niin, että estämme sairauksien synnyn tai hidastamme sairauksien kehittymistä? Milloin ruoka muuttuu lääkkeeksi?

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAnne ym. Bäcklund
Teoksen nimiTerveysvaikutteiset elintarvikkeet : ruokaa, lääkettä vai markkinointia
SKUP-TERV-AD7F56
Avainsanatterveysvaikutukset, ruoka, ravinto, terveysvaikutteiset elintarvikkeet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja