Annelies Schöneck : Vilja - historiaa ja ruokaohjeita
Alkaen 21,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VILJ-5C7C88

Annelies Schöneckin teos avaa viljalajien kulttuurihistoriaa ja tarjoaa monipuolisia ruokaohjeita arkeen. Tutustu, kuinka ruis, ohra, vehnä ja muut viljat ovat ravinneet ihmiskuntaa vuosituhansien ajan.
Ruis, ohra, vehnä, kaura, riisi, hirssi, maissi ja tattari ovat ravinneet ihmiskuntaa vuosituhansien ajan. Schöneck kertoo elävästi viljojen kulttuurihistoriasta ja antaa ohjeita jokapäiväiseen ruoanlaittoon.
“Tästä kirjasta saat paljon irti, paljon enemmän kuin hyvät reseptit” – Voi Hyvin 6/97.
“Tästä kirjasta saat paljon irti, paljon enemmän kuin hyvät reseptit” – Voi Hyvin 6/97.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Annelies Schöneck |
| Teoksen nimi | Vilja - historiaa ja ruokaohjeita |
| Alkuteos | Säd i daglig kost |
| SKU | P-VILJ-5C7C88 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, vilja |
