Antti Purhonen : Sillipäiväkirja
    Alkaen  5,50 €     
Varastossa
  Vain %1 jäljellä
    SKU  
P-SILL-E8E080

Antti Purhosen Sillipäiväkirja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman sillin kulttuurihistoriaan ja monipuolisiin silliruokiin suomalaisessa keittiössä.
Toiset pitävät ajopäiväkirjaa, toiset matkapäiväkirjaa. Antti Purhonen on pitänyt sillipäiväkirjaa. Tämä kirja ei kuitenkaan ole mikään kronologinen päiväkirja - tämä on silliruokien keittokirja, sillin kulttuurihistoria, tietopaketti sillistä ja henkilökohtainen sillimuistelu.
"Silli on historiallisesti ja kaupallisesti maailman tärkein kala. Monelle se on myös suuri herkku. Jotkut taas eivät voi sietää silliä. Heitäkin pitää ymmärtää. Vaikeampi on ymmärtää niitä, jotka suhtautuvat silliin välinpitämättömästi. Heitä käy sääli. He jäävät ilmeisesti paitsi myös monista muista suun nautinnoista. Silli on maailman demokraattisin herkku. Sitä voivat herrojen ja varakkaiden lailla nauttia yhtä hyvin ne, joille hanhenmaksa ja kaviaari ovat saavuttamattomissa."
"Silli on historiallisesti ja kaupallisesti maailman tärkein kala. Monelle se on myös suuri herkku. Jotkut taas eivät voi sietää silliä. Heitäkin pitää ymmärtää. Vaikeampi on ymmärtää niitä, jotka suhtautuvat silliin välinpitämättömästi. Heitä käy sääli. He jäävät ilmeisesti paitsi myös monista muista suun nautinnoista. Silli on maailman demokraattisin herkku. Sitä voivat herrojen ja varakkaiden lailla nauttia yhtä hyvin ne, joille hanhenmaksa ja kaviaari ovat saavuttamattomissa."
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Antti Purhonen | 
| Teoksen nimi | Sillipäiväkirja | 
| SKU | P-SILL-E8E080 | 
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kalaruoat, sillit | 
