Antti Rinta-Huumo & Juha Berglund ym. : Makuasioita viinistä ja ruoasta

9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAKU-1F6832
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Makuasioita viinistä ja ruoasta johdattaa makujen maailmaan, tarjoten ennakkoluulottomia ja persoonallisia yhdistelmiä viinien ja ruokien parissa. Kirjan tekijätiimi vie lukijan makumatkoille ympäri maailmaa ja rohkaisee kokeilemaan aivan uusia makupareja.

Ennakkoluuloton, persoonallinen, runsas ja värikäs keittokirja ja opas makujen maailmaan

Ruoka ja viini täydentävät tavallisesti toisiaan, mutta joskus niiden välille voi puhjeta karvas sota. Jompi kumpi saattaa jopa peittää toisen kokonaan. Tämän kirjan käyttäjälle näin ei pääse käymään. Juha Berglund on Viinilehden päätoimittaja ja viljelee viinejä Ranskassa. Pekka Immonen on tunnettu keittiömestari ja keittokirjojen tekijä. Antti Rinta-Huumo on viinilehden ja ruokin erityinen reseptimies. Tekijät kertovat kukin omasta alueestaan ja yhdistävät tietonsa selkeiksi tietokirjaksi. He tekevät useita makumatkoja eri puolille maailmaa ja nauttivat paikallisia ruokia viineineen. He tarjoavat erilaisiin tilaisuuksiin sopivia menyyitä, joukossa on myös täysin uudenlaisia, eksoottisia, kokeilemaan innostavia yhdistelmiä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAntti Rinta-Huumo & Juha Berglund ym.
Teoksen nimiMakuasioita viinistä ja ruoasta
SKUP-MAKU-1F6832
Avainsanatvalmistus, ruokaohjeet, viininviljely, viinit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja