Antti Uusitalo : Calvados : omena jaloimmillaan

Alkaen 28,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-CALV-C24403
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Antti Uusitalon teos avaa calvadoksen monipuolisen maailman ja vie lukijan Normandian omenatarhoihin tutustumaan tämän klassisen omenatisleen saloihin.

Takakansi

Normandiassa Pohjois-Ranskassa omenasta tislattu ja tynnyrikypsytetty calvados on löytänyt lukuisia ystäviä myös Suomesta. Calvados on kuulunut jalo­jen juomien perheeseen yli puoli vuosituhatta eikä ihme, että yhä useampi haluaa perehtyä kullankeltaiseen tisleeseen syvemmin.

Calvados ei ole yksiluotteinen juoma. Kymmenet eri omenalajikkeet, tammikypsytys ja tisleiden sekoitukset luovat lukuisia erilaisia calvadoslaatuja, joiden joukosta löytää helposti juoman eri tilanteisiin.

Tämä kirja vie lukijansa Normandian tuoksuviin omenatarhoihin calvadosin synnynsijoille. Kirja perehdyttää omenatisleen valmistukseen, varastointiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kirjassa on myös mainioita ohjeita omaa calvados-matkaa suunnitteleville.

Kirjan on kirjoittanut jalojen juomien maailmaan perehtynyt sommelier Antti Uusitalo (s. 1976). Hän on Vuoden hovimestari vuodelta 2004 ja aiemmin kirjoittanut kiitetyn kirjan konjakeista. Kirjan upea kuvitus on valokuvaaja Pasi Hyyn.

Esittely

Normandiassa Pohjois-Ranskassa omenasta tislattu ja tynnyrikypsytetty calvados on löytänyt lukuisia ystäviä myös Suomesta. Calvados on kuulunut jalojen juomien perheeseen yli puoli vuosituhatta eikä ihme, että yhä useampi haluaa perehtyä kullankeltaiseen tisleeseen syvemmin.

Calvados ei ole yksiulotteinen juoma. Kymmenet eri omenalajikkeet, tammikypsytys ja tisleiden sekoitukset luovat lukuisia erilaisia calvadoksia, joiden joukosta löytää helposti juoman eri tilanteisiin.

Tämä kirja vie lukijan Normandian tuoksuviin omenatarhoihin calvadoksen syntyseuduille. Kirja perehdyttää omenatisleen valmistukseen, varastointiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kirjassa on myös mainioita ohjeita omaa calvadosmatkaa suunnitteleville.

Kirjan on kirjoittanut jalojen juomien maailmaan perehtynyt sommelier Antti Uusitalo (s. 1976). Hän on Vuoden hovimestari vuodelta 2004 ja aiemmin kirjoittanut kiitetyn kirjan konjakista. Kirjan upea kuvitus on valokuvaaja Pasi Hytin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAntti Uusitalo
Teoksen nimiCalvados : omena jaloimmillaan
SKUP-CALV-C24403
Avainsanatvalmistus, alkoholijuomat, raaka-aineet, calvados
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja