Antti Vahtera : Sekametelisoppaa ja kauha kanssanne
"Nykysuomalainen on tankkaaja, broilerisuikaleiden paistaja, ulkona syöjä ja gourmandi. Ja varsin
usein samassa persoonassa", luonnehtivat suositut keittokirjantekijät Antti Vahtera ja Visa Nurmi.
Tällaiselle nykysuomalaiselle kaksikko on omistanut uuden hyvän ruoan kirjansa.
Kirjassa saavat oman lukunsa vaikkapa vuoden sesongit mateineen ja parsoineen, trendit Japanista
Italiaan, klassikot janssonin kiusauksesta hernesoppaan, sisäelimet sekä eriskummalliset
makuyhdistelmät. Lisäksi esitellään toimivat ruoanlaittovälineet ja kerrotaan, kuinka rakennetaan
hyvä keittiö.
Reseptien lisäksi kaksikolla riittää aiheesta kuin aiheesta humoristista pakinointia ja vankkoja
mielipiteitä.
Turussa ravintola Roccaa luotsaava Antti Vahtera on Suomen arvostetuimpia keittiömestareita, Visa
Nurmi -" valistunut gastronomian amatööri".
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Antti Vahtera |
Muut tekijät | Visa Nurmi & Arto Kangas ym. |
Teoksen nimi | Sekametelisoppaa ja kauha kanssanne |
SKU | P-SEKA-7E1F54 |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |