Antti Vahtera : Viikon kahdeksan päivää
4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VIIK-D17F7A

Keittiömestari Antti Vahtera jakaa parhaat reseptinsä, mukaan lukien baskilaisen kalakeiton ja valkosuklaateriinin, omasta keittiöstään viikon ajalta.
Viikon kahdeksan päivää esittelee keittiömestari Antti Vahteran parhaat reseptit baskilaisesta kalakeitosta valkosuklaateriiniin.
Antti Vahtera on 35-vuotias kokki, joka loihtii herkkuja turkulaisessa ravintola Juliassa. Julia valittiin vuonna 1992 vuoden ravintolaksi, eikä taso vuosien aikana ole ainakaan laskenut. Valinta nosti keittiömestarin parrasvaloihin – ja niissä hän on myös pysynyt. Lehdistö noteerasi laajasti myös miehen seuraavan saavutuksen, kun Antti Vahtera edusti Suomea Bocuse d'Or -kilpailussa Lyonissa.
Kirjassa käydään läpi toimintaa Antin keittiössä yhden viikon ajan. Resptien lomassa on asiaa viineistä ja muista tykötarpeista. Tervetuloa Antin keittiöön. Luvassa on taatusti herkullisia hetkiä.
Antti Vahtera on 35-vuotias kokki, joka loihtii herkkuja turkulaisessa ravintola Juliassa. Julia valittiin vuonna 1992 vuoden ravintolaksi, eikä taso vuosien aikana ole ainakaan laskenut. Valinta nosti keittiömestarin parrasvaloihin – ja niissä hän on myös pysynyt. Lehdistö noteerasi laajasti myös miehen seuraavan saavutuksen, kun Antti Vahtera edusti Suomea Bocuse d'Or -kilpailussa Lyonissa.
Kirjassa käydään läpi toimintaa Antin keittiössä yhden viikon ajan. Resptien lomassa on asiaa viineistä ja muista tykötarpeista. Tervetuloa Antin keittiöön. Luvassa on taatusti herkullisia hetkiä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Antti Vahtera |
| Muut tekijät | Arto Kangas & Susanna Junnola |
| Teoksen nimi | Viikon kahdeksan päivää |
| SKU | P-VIIK-D17F7A |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus |
