Antti Vahtera : Viisi vuodenaikaa

9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VIIS-9FE140
Katso kaikki vaihtoehdot

Kokin mieliherkkuja kotikeittiössä, Turusta Utsjoelle.

Keittiömestari Antti Vahteran uusi ruokakirja Viisi vuodenaikaa nostaa esiin eri sesonkien merkityksen hyvän ruoan valmistuksessa, sillä kaikelle on aikansa myös keittiössä. Jotkin raaka-aineet ovat parhaimmillaan juuri maasta poimittuina, toiset vievät kielen mennessään myös säilöttyinä. Kirjan anti nojaa pitkälti suomalaisten pientuottajien huolella kasvattamiin raaka-aineisiin, mutta Antti ei kaihda säilykepurkinkaan avaamista hyvää makua etsiessään.

Kirjan reseptiikka on runsasta ja ohjeet selkeitä, minkä ansiosta jokainen ruokaharrastaja onnistuu tavoittamaan eri vuodenaikojen parhaat maut omassa keittiössään. Mukana on myös koko joukko Antin vinkkejä eri raaka-aineiden käsittelyyn ja ennen kaikkea niistä nauttimiseen, mikä on Antin mukaan kirjan tärkein tehtävä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAntti Vahtera
Teoksen nimiViisi vuodenaikaa
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, raaka-aineet, lähiruoka, råvaror, matrecept, årstider, närproducerad mat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja