Ari Ruoho : Kala- ja riistaruoat
Alkaen 19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KALA-A1530C

Keittomestari Ari Ruohon kokoama Kala- ja riistaruoat tarjoaa inspiroivia reseptejä suomalaisen luonnon antimista, yhdistäen metsästyksen ja kalastuksen perinteet laadukkaaseen ruokaan. Kirjassa tähdätään sekä arkeen että juhlaan sopiviin ruokaohjeisiin, joissa kotimaiset raaka-aineet ja klassiset lisäkkeet korostavat kalan ja riistan aitoja makuja.
Kala- ja riistaruoka -kirjan reseptit ja ohjeet ovat keittimestari Ari Ruohon käsialaa. Paitsi kokki, Ari on myös erämies. Kalastus, metsästys ja retkeily tarjoavat sekä hyvän vastapainon intensiiviselle työlle että inspiraation lähteen; erämies valmistaa ruokaa mieluiten metsän antimista. Kalasta ja riistasta syntyy sekä retkievästä, maistuvaa perusruokaa että hienostuneita juhla-aterioita. Kala- ja riistaruoka -kirjan ohjeiden raaka-aineina ovat mm. meritaimen, siika, hauki ja kampela sekä teeri, sorsa, jänis ja hirvi. Kalan ja riistan aitoja makuja täydentävät perinteiset kotimaiset tai esimerkiksi italialaishenkiset lisäkkeet ja klassiset kastikkeet.
Ari Ruoho kannustaa kalastajia ja metsästäjiä arvostamaan saaliitaan ja käyttämään sen ruoaksi. Jos jahdin tai kalareissun eteen näkee vaivaa, kannattaa perehtyä ja keskittyä myös saaliin käsittelyyn, säilyttämiseen sekä sen valmistamiseen ruoaksi. Suomalainen kala ja riista ovat arvokkaita raaka-aineita, joista saa todellista herkkuruokaa.
Ari Ruoho voitti vuonna 2003 Vuoden kokki -kilpailun, jota voitanee pitää ruoanlaiton Suomen mestaruuskisana. Työkokemusta on kertynyt sekä usean suomalaisen huippuravintolan keittiöstä että ulkomailta.
Ari Ruoho kannustaa kalastajia ja metsästäjiä arvostamaan saaliitaan ja käyttämään sen ruoaksi. Jos jahdin tai kalareissun eteen näkee vaivaa, kannattaa perehtyä ja keskittyä myös saaliin käsittelyyn, säilyttämiseen sekä sen valmistamiseen ruoaksi. Suomalainen kala ja riista ovat arvokkaita raaka-aineita, joista saa todellista herkkuruokaa.
Ari Ruoho voitti vuonna 2003 Vuoden kokki -kilpailun, jota voitanee pitää ruoanlaiton Suomen mestaruuskisana. Työkokemusta on kertynyt sekä usean suomalaisen huippuravintolan keittiöstä että ulkomailta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Ari Ruoho |
| Muut tekijät | Teemu Mäkelä |
| Teoksen nimi | Kala- ja riistaruoat |
| SKU | P-KALA-A1530C |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kalaruoat, kala, riistaruoat, riista |
