Arman Alizad : Riisuttu Suomi

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RIIS-938310

Arman ja Meeri tarjoavat läpileikkauksen suomalaisesta yhteiskunnasta ja työstä. He ovat valokuvanneet ja haastatelleet yhteiskuntamme tukipylväitä: työntekijöitä ja tavallisia ihmisiä, joita ilman yhteiskunta ei pysyisi pystyssä. Kirja tutkii ulkopuoliselle näkymättömiä sidoksia työntekijän ja työn kohteen välillä. Sidoksista syntyy moniulotteinen vuoropuhelu.

Riisuttu Suomi esittää visuaalisesti vaikuttavia henkilökuvia sekä koskettavia tarinoita ihmisistä, jotka eivät yleensä ole esillä. Kirja riisuu nimensä mukaisesti yhteiskunnan paljaaksi: tabuista, ennakkoluuloista ja asenteista. Tilalle tuodaan heijastuspinta, joka paljastaa ympärillä tapahtuvan huolenpidon niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla.

Jokaisessa tarinassa on valokuvattu sekä haastateltu ihmisiä, jotka ovat kolikon eri puolet, mutta jotka jakavat saman maailman. Työ tehdään aina toiselle, mutta kuka työn tekee ja kenelle? Työntekijä kertoo työllään omasta ihmisyydestään ja motiiveistaan oman yhteiskuntansa aktiivisena ylläpitäjänä.

Meeri Koutaniemi on valokuvaaja ja toimittaja, jonka teoksia palkittiin vuonna 2013 Vuoden Lehtikuvat-kilpailussa kuudessa sarjassa. Hänet on valittu Vuoden lehtikuvaajaksi vuosina 2013 ja 2014. Koutaniemi on palkittu työstään kansainvälisesti Saksassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Arman Alizad on kolmella Venla-patsaalla palkittu televisiotuottaja ja toimittaja. Hänen tuotantoyhtiönsä Armanin Maailma Oy:n sarjat ovat kaikki kansainvälisessä jakelussa ja hänen esikoistuotantonsa Kill Arman on esitetty 135 maassa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäArman Alizad
Teoksen nimiRiisuttu Suomi
Kielisuomi
Muut tekijätMeeri Koutaniemi
Verokanta-
Avainsanatsuomalaisuus, suomalaiset, asenteet, ennakkoluulot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja