Ashlyn Gibson : Viihtyisä ja värikäs koti : ideoita ja iloa sisustamiseen

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-VIIH-608D83

Tässä värikkäässä tyylikirjassa esiteltyjä koteja yhdistää luovuus. Eurooppalaiset kodit ovat tulvillaan inspiroivia ideoita olematta kuitenkaan liian valmiiksi suunniteltuja. Luovan perheen koti on käytännöllinen, keskeneräinen ja omaperäinen - sinne sopivat sisustusideat, jotka elävät elämänmuutosten ja lasten kasvun mukana.

Viihtyisässä ja värikkäässä kodissa käydään läpi mielikuvituksellinen tilankäyttö, kuviot ja kuosit, säilytys ja järjestys. Tutustutaan tavarakokoelmien esillepanoihin ja järjestetään kotona tilaa läksyille ja läsnäololle. Kirjan loppuosassa ovet avautuvat itälontoolaiseen vintagekotiin, vanhan hattutehtaan ylimpään kerrokseen, sadunomaiseen asuntoon Barcelonassa ja kahdeksaan muuhun inspiroivaan kotiin.

Myös lapset pääsevät ääneen kirjan sivuilla. He kertovat mitä oikeasti ajattelevat kodeistaan ja mikä heille on niissä tärkeää. Designesineiden rinnalla elävät sulassa sovussa omatekoiset tavarat ja kirpputorilöydöt. Fiksuja ideoita voi soveltaa omaan kotiinsa.

Olive sanoo: "Tykkään käyttää huoneessani olevia rumpuja pikkupöytinä." Asa sanoo: "Huoneeni on satumainen, pieni ja kodikas. Tykkään piileskellä siellä. Se on kuin metsässä oleva pesä." Britt sanoo: "Valitsin huoneeni seinän värin itse. Se tuo mieleeni meren ja saa minut hyvälle tuulelle."

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäAshlyn Gibson
Teoksen nimiViihtyisä ja värikäs koti : ideoita ja iloa sisustamiseen
AlkuteosCreative family home
Kielisuomi
Muut tekijätJenna Yli-Knuuttila & Rachel Whiting
Verokanta-
Avainsanatsisustus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja