Bengt Wallen : Tieto, taito, laatu : 100 vuotta juuston merkeissä = Kunskap, kunnighet, kvalitet : 100 år i ostens tecken
Jopa -30 % Alkaen 9,45 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TIET-1DEE91
Vuodesta 2004 on näyttelyissä nimitetty Suomen paras kypsytetty juusto ja Suomen paras tuorejuusto. Voittajilla on oikeus käyttää Suomen paras-merkki kaksi vuotta tai seuraavaan kilpailunäyttelyyn.
Från 2004 har man utsett Finlands Bästa mognade ost och Finlands Bästa färskost. Vinnarna har rätt att använda Suomen paras märket i två år eller till nästa tävlingsutställning.
Suomessa on emmentalin valmistus onnistunut erinomaisesti, ensin Sveitsista tulleiden juustomestarien ansiosta ja sitten täällä kehitettyjen valmistusmenetelmien turvin.
Satavuotias Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys on omalla tavallaan vaikuttanut suomalaisen emmentalin ja muitten kotimaisten juustojen hienoon laatuun.
Finland ligger, beträffande emmentalostframställning, ett långt steg framom alla andra, inte minst track vare de schweiziska ostmärtare som startade tillverkningen i vårt land och senare även genom de här utvecklade tillverkningsmetoderna.
Fundraåriga Finlands Ostberedareförening har på sitt sätt bidragit till den finländska emmentalerns och de andra inhemska ostarnas goda kvalitet.
Från 2004 har man utsett Finlands Bästa mognade ost och Finlands Bästa färskost. Vinnarna har rätt att använda Suomen paras märket i två år eller till nästa tävlingsutställning.
Suomessa on emmentalin valmistus onnistunut erinomaisesti, ensin Sveitsista tulleiden juustomestarien ansiosta ja sitten täällä kehitettyjen valmistusmenetelmien turvin.
Satavuotias Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys on omalla tavallaan vaikuttanut suomalaisen emmentalin ja muitten kotimaisten juustojen hienoon laatuun.
Finland ligger, beträffande emmentalostframställning, ett långt steg framom alla andra, inte minst track vare de schweiziska ostmärtare som startade tillverkningen i vårt land och senare även genom de här utvecklade tillverkningsmetoderna.
Fundraåriga Finlands Ostberedareförening har på sitt sätt bidragit till den finländska emmentalerns och de andra inhemska ostarnas goda kvalitet.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Bengt Wallen |
| Teoksen nimi | Tieto, taito, laatu : 100 vuotta juuston merkeissä = Kunskap, kunnighet, kvalitet : 100 år i ostens tecken |
| SKU | P-TIET-1DEE91 |
| Avainsanat | järjestöhistoriikit, yrittäjäjärjestöt, elintarviketeollisuus, meijeriteollisuus |
