Bernard Ericsson : A la francaise : ravintolaranskaa

8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-A-LA-8E5D44
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

A la francaise : ravintolaranskaa tarjoaa käytännöllistä ranskan kielen osaamista ravintola-alan tarpeisiin oppikirjan muodossa.

Kenelle: Ravintola-alan opiskelijoille ja ammattilaisille.

Hotelli- ja ravintolakoulun julkaisuja
Otava

Hotelli- ja ravintolaneuvoston taloudellisen tuen turvin on tähän mennessä julkaistu seuraavat ammattikirjat:

Ericsson — Jutila
RAVINTOLARANSKAA
Emil Hakkarainen
LASKUTEHTÄVIÄ RAVINTOLA-ALAN AMMATTIKOULUJA VARTEN
Folke Hildestrand
ATERIAT JA RUOKALISTAT
Hans Lundberg
TARJOILIJAN OPAS
Veli Virkkunen
HOTELLI- JA RAVINTOLA-ENGLANTIA
Jarl Louhija
HOTELLIN JA RAVINTOLAN KIRJEENVAIHTO
Irmeri Saurio
RAVINTOLARUOTSIA
Timo Sippo
TARJOILUTAIT0
Yrjö Soini
SUOMEN MAJOITUS- JA RAVITSEMUSELİNKEINON HISTORIA

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäBernard Ericsson
Muut tekijätIlmari Jutila
Teoksen nimiA la francaise : ravintolaranskaa
SKUP-A-LA-8E5D44
Avainsanatravintolat, ranskan kieli, oppikirjat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja