Bernard Ericsson : A la francaise : ravintolaranskaa
8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-A-LA-8E5D44

A la francaise : ravintolaranskaa tarjoaa käytännöllistä ranskan kielen osaamista ravintola-alan tarpeisiin oppikirjan muodossa.
Kenelle: Ravintola-alan opiskelijoille ja ammattilaisille.
Hotelli- ja ravintolakoulun julkaisuja
Otava
Hotelli- ja ravintolaneuvoston taloudellisen tuen turvin on tähän mennessä julkaistu seuraavat ammattikirjat:
Ericsson — Jutila
RAVINTOLARANSKAA
Emil Hakkarainen
LASKUTEHTÄVIÄ RAVINTOLA-ALAN AMMATTIKOULUJA VARTEN
Folke Hildestrand
ATERIAT JA RUOKALISTAT
Hans Lundberg
TARJOILIJAN OPAS
Veli Virkkunen
HOTELLI- JA RAVINTOLA-ENGLANTIA
Jarl Louhija
HOTELLIN JA RAVINTOLAN KIRJEENVAIHTO
Irmeri Saurio
RAVINTOLARUOTSIA
Timo Sippo
TARJOILUTAIT0
Yrjö Soini
SUOMEN MAJOITUS- JA RAVITSEMUSELİNKEINON HISTORIA
Otava
Hotelli- ja ravintolaneuvoston taloudellisen tuen turvin on tähän mennessä julkaistu seuraavat ammattikirjat:
Ericsson — Jutila
RAVINTOLARANSKAA
Emil Hakkarainen
LASKUTEHTÄVIÄ RAVINTOLA-ALAN AMMATTIKOULUJA VARTEN
Folke Hildestrand
ATERIAT JA RUOKALISTAT
Hans Lundberg
TARJOILIJAN OPAS
Veli Virkkunen
HOTELLI- JA RAVINTOLA-ENGLANTIA
Jarl Louhija
HOTELLIN JA RAVINTOLAN KIRJEENVAIHTO
Irmeri Saurio
RAVINTOLARUOTSIA
Timo Sippo
TARJOILUTAIT0
Yrjö Soini
SUOMEN MAJOITUS- JA RAVITSEMUSELİNKEINON HISTORIA
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Bernard Ericsson |
| Muut tekijät | Ilmari Jutila |
| Teoksen nimi | A la francaise : ravintolaranskaa |
| SKU | P-A-LA-8E5D44 |
| Avainsanat | ravintolat, ranskan kieli, oppikirjat |
