Betty Wason : Encyclopedia of Cheese and Cheese Cookery

6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ENCY-561938
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Betty Wasonin Encyclopedia of Cheese and Cheese Cookery tarjoaa kattavan tietopaketin juustoista ja niiden käytöstä ruoanlaitossa. Kirja syventyy juustojen valmistukseen, historiaan ja monipuolisiin käyttötapoihin keittiössä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäBetty Wason
Teoksen nimiEncyclopedia of Cheese and Cheese Cookery
SKUP-ENCY-561938
Avainsanatjuustot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja