Bo Hagström : Italialaiset jälkiruoat
Tiramisu, pannacotta, suussa sulavat jäätelöt ja italialaiset juustot ovat jälkiruokapöydän klassikoita, ja Välimeren marjoista ja hedelmistä voi loihtia helposti silmiä hiveleviä ja syntisen hyviä jälkiruokia.
Bo Hagströmin ja Robert Maglian Italialaisissa jälkiruoissa on huolella valitut, aitoitalialaiset ainesosat, ja italialaisesta ruokakulttuurista kerrotaan sekä kunkin ohjeen yhteydessä että laajemmissa tieto-osioissa. Tiesitkö esimerkiksi, että Marie Antoinetten sisar toi Itävallasta wienerleivän ohjeen Napoliin, mutta italialaiset kokit täyttivät leivän juustolla ja marjoilla, jolloin syntyi Sfogliata di ricotta?
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Bo Hagström |
Muut tekijät | Riitta Pojanluoma & Robert Maglia ym. |
Teoksen nimi | Italialaiset jälkiruoat |
Alkuteos | Italienska desserter |
Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, jälkiruoat |