Carole Clements : Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna
11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RANS-B084F7

Ranskalainen keittiö tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman klassisia ja moderneja ruokia, joiden ohjeet vievät sinut makumatkalle halki Ranskan eri alueiden ruokaperinteiden. Selkeät vaihe vaiheelta kuvatut ohjeet mahdollistavat aitojen makujen luomisen helposti myös kotikeittiössä.
Takakansi
RANSKALAINEN KEITTIÖ• Tee makumatka halki Ranskan – yli 200 herkullista ruokaohjetta Ranskan eri alueilta Normandian tuuliselta rannikolta auringonpahamaahan Provenceen.
• Mukana kaikki klassikot, muun muassa coq au vin (kukkoa viinissä), bouillabaisse (kalakeitto), crème brûlée (paahdovanukas) ja truffes au chocolat (suklaa tryffelit).
• Herkuttelemaan houkuttelevia reseptejä joka tilanteeseen: maukkaat keitot ja salaatit, ruokaisat muhennokset ja paistokset, merelliset kala- ja äyriäisruoat, ihanat jälkiruoat ja upeat kakut.
• Vaihe vaiheelta etenevät kuvasarjat havainnollistavat selkeitä ohjeita – sopii myös aloittelijalle!
• Kätevä ruokatermien sanasto ja kokin hyödylliset vinkit auttavat onnistumaan. Luo aitoja ranskalaisen keittiön makuja omassa kotikeittiössäsi!!
Esittely
Ranskalaista ruoanlaittoperinnettä arvostetaan maailmalla. Jokaisella Ranskan alueella onomaperäinen, maukkaisiin paikallisiin tuotteisiin perustuva ruoanlaittotyylinsä. Maut vaihtelevat
Provencen auringonpaahtamista erikoisuuksista Bourgognen voimakkaisiin, täyteläisiin aromeihin
ja Atlantin rannikon merellisiin herkkuihin. Näissä alueellisissa ruokalajeissa tuntuu sekä
maantieteen että perinteen vaikutus, ja yhdessä klassisen ranskalaisen keittiön kanssa ne
muodostavat kulinaristisen perinteen, josta löytyy sekä vaihtelua että luonnetta.
Luo helposti aitoja ranskalaisen keittiön makuja omassa kotikeittiössäsi!
Tee makumatka halki Ranskan yli 200 herkullista ruokaohjetta Ranskan eri alueilta Normandian
tuuliselta rannikolta auringonpaahtamaan Provenceen.
Mukana kaikki klassikot, mm. Coq au Vin (Kukkoa Viinissä), Bouillabaisse (Kalakeitto), Crème
Brûlée (Paahtovanukas) ja Truffes au Chocolat (Suklaatryffelit).
Uusia tuttavuuksia: Kampasimpukoita ja sieniä, Broileri-pistaasipatee ja Suklaasorbetti.
Herkuttelemaan houkuttelevia reseptejä joka tilanteeseen: maukkaat keitot ja salaatit, ruokaisat
muhennokset ja paistokset, suurenmoiset kala- ja äyriäisruoat, ihanat jälkiruoat ja upeat kakut.
Vaihe vaiheelta etenevät kuvasarjat havainnollistavat selkeitä ohjeita sopii myös aloittelijalle!
Kätevä ruokatermien sanasto ja kokin hyödylliset vinkit auttavat onnistumaan.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Carole Clements |
| Muut tekijät | Jaana Iso-Markku & Elizabeth Wolf-Cohen |
| Teoksen nimi | Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna |
| Alkuteos | French food and cooking |
| SKU | P-RANS-B084F7 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, leivonnaiset, liharuoat, keittokirjat, ruokakulttuuri, keitot, salaatit, vihannekset, jälkiruoat, juusto, kalaruoat, riista, äyriäiset, siipikarja |
