Charlotte Erlanson-Albertsson : Sokeri ja rasva : hyvät, pahat herkut (UUSI)

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0139025

Miten voit ehkäistä, lääkitä, hoitaa. Miten voit kohottaa elämän laatua ja löytää paremman olon

Uusi Miten voit -sarja tarjoaa helposti lähestyttävää terveystietoa selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa. Sarjan tarkoitus on olla avuksi ja hyödyksi silloin, kun ihminen kaipaa fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiinsa tai sairauteensa liittyvää kansantajuista informaatiota. Laaja-alaisessa sarjassa käsitellään eri elämänvaiheissa askarruttavia aiheita osteoporoosista rentoutumiseen, laihduttamisesta sydän- ja verisuonitauteihin. Sarjan kirjottajina on sekä kotimaisia että ulkomaisia asiantuntijoita.

Edulliset, pehmeäkantiset Miten voit -kirjat sopivat jokaisen kansalaisen käteen; muun muassa ikääntyneet on otettu huomioon käyttämällä tavanomaista suurempaa tekstiä. Sarja lähtee liikkeelle monipuolisella viiden teoksen valikoimalla.

Sirkkaliisa Heimosen, Timo Erkinjuntin ja Maarit Huovisen Muistisairaudet, hyviä päivä kotona rohkaisee niin muistisairaita kuin heidän omaisiaan. Diagnoosin jälkeenkin voi elää täysipainoista elämää. Kirjasta selviää kaikki tarpeellinen, joka helpottaa sairauteen sopeutumista ja auttaa selviytymään edessä olevalla virike-, kuntoutus- ja hoitopolulla.

Onnellisuus on Markku Ojasen kartoitus hyvän elämän edellytyksistä. Kirja sisältää kysymyksiä ja vastauksia onnen eri puolista, onnellisuustutkimuksia ja onnen filosofiaa: Mitä onnellisuus on? Miten sen voi saavuttaa? Mitkä ovat onnen esteet? Kuinka miehet ja naiset, köyhät ja rikkaat, nuoret ja vanhat kokevat onnellisuuden?

Masennus perehdyttää jo lähes kansantaudiksi muodostuneeseen sairauteen, Sokeri ja rasvat taas tutkii ruokavaliomme vääristymiä ja nykyisen ravintomme vaikutuksia terveyteen. Musiikki kertoo musiikin terveysvaikutuksista. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä musiikin tehosta sekä hyvä luettelo erilaisiin tilaisuuksiin sopivasta musiikista.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäCharlotte Erlanson-Albertsson
Teoksen nimiSokeri ja rasva : hyvät, pahat herkut
AlkuteosSocker och fett på gott och ont
Kielisuomi
Muut tekijätKaarina Turtia
Verokanta-
Avainsanatravitsemus, ruokatottumukset, nälkä, syöminen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja