Christer Berens : Ruokaa ja viiniä

Alkaen 4,50 €
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOK-DB6E56
Katso kaikki vaihtoehdot

Miltä maistuisi roquefortjuusto ja sauternes-viini"
Perusteellinen tietopaketti neuvoo klassiset herkkuparit ja innostaa viinien ja ruokien
nautinnolliseen yhdistelyyn
Kun viinin ja ruoan yhdistelmä toimii, voimistuu kumpikin kokemus. Aina ei ole yksinkertaisesti
niin, että kalalle kannattaisi valita valkoviini ja lihalle punaviini, vaikkei se toki mikään huono
nyrkkisääntö olekaan.
Mikä sitten tekee ruoasta viiniystävällisen? Viisi perusmakua tunnistamalla viinin
valinta on helppoa.
Ruokaa ja viiniä kertoo yksinkertaisesti ja havainnollisesti, kuinka valita oikea viini
tarjottavalle ruoalle ja päinvastoin. Myös viinin ja juustojen yhdistelyyn perehdytään.
Kirja paljastaa keittiömestarien vinkkejä viinin käytöstä ruoanlaitossa sekä esittelee
kaksikymmentä klassista yhdistelmää eri kulttuureista graavilohesta ja rieslingistä tiramisuun ja vin
santoon.
Suomen oloihin sovellettu tietopaketti sopii niin aloittelijoille kuin vaativille viinin ja
ruoan harrastajille.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäChrister Berens
Muut tekijätVeijo Kiuru & Björn Värness ym.
Teoksen nimiRuokaa ja viiniä
AlkuteosVin til maten
Avainsanatruoanvalmistus, ruoat, viinit, yhteensopivuus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja
Finlandia Kirja lähettää paketit aina ajallaan, ja olen saanut usean opintoih...
Hanna kirjoitti hiljattain arvostelun