Christer Lindgren : Kiehuu! : uusi suomalainen keittiö

25,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KIEH-87E85F
Katso kaikki vaihtoehdot

Millainen on kulinaristin 2010-luvun ruokafilosofia? Visuaalisesti komean tietokirjan kantavina ajatuksina ovat eettinen tuotanto ja ekologia

Lähiruoka, luomutuotanto, maatiaiseläimet ja -kasvit, suomalaisen luonnon villivihannekset - 2010-luvun suomalaista ruokakulttuuria ja -filosofiaa käsittelevän kirjan kuvitetuissa artikkeleissa keskitytään julkisuudessa esillä oleviin virtauksiin. Huomioon otetaan kuitenkin myös uuden keittiön kansainväliset vaikutteet.

Vankan tietopaketin kruunaavat ruokaohjeet. Viisitoista suomalaista huippukokkia on laatinut kirjaan oman menun tai muun ruokakokonaisuuden.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäChrister Lindgren
Teoksen nimiKiehuu! : uusi suomalainen keittiö
Avainsanatruokakulttuuri, ruoka, gastronomia, ekologisuus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja