Dan May : Red hot chili : kokkaa chilisti

Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RED--048390
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Red hot chili : kokkaa chilisti tarjoaa kattavan makumatkan chilin maailmaan, esittelemällä monipuolisia reseptejä eri puolilta maailmaa sekä tietoa chilistä, sen historiasta ja terveysvaikutuksista.

Takakansi

Makuelämyksiä keitoista ja salaateista naposteltaviin, pääruokiin, lisäkkeisiin ja kastikkeisiin, salssoihin ja marinadeihin, juomiin ja makeisiin syötäviin. Chilín ystävän toivekirja esittelee makuja eri puolilta maailmaa. Kuhunkin reseptiin on merkitty tulisuusaste. Lisäksi kerrotaan chilin historiasta, terveysvaikutuksista, eri lajeista ja kasvattamisesta.

Dan May innostui kokeilemaan chilin viljelyä Pohjois-Englannissa ja tuottaa nykyisin suosittuja chiliherkkuja ja -kastikkeita.

Esittely

Keittoja ja salaatteja, naposteltavia, pääruokia, lisäkkeitä, kastikkeita, salsoja ja marinadeja, juomia ja makeita syötäviä. Chilin ystävän toivekirjassa on liha-, kala- ja kasvispainotteisia reseptejä eri puolilta maailmaa: Karibialta, Meksikosta, Teksasista, Thaimaasta, Italiasta, Marokosta...

Kuhunkin reseptiin on merkitty asteikolla yhdestä neljään, miten tulisesta ruoasta on kyse. Lisäksi kerrotaan chilin historiasta, terveysvaikutuksista, eri lajeista ja kasvattamisesta.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDan May
Muut tekijätLeena Taavitsainen-Petäjä & Peter Cassidy
Teoksen nimiRed hot chili : kokkaa chilisti
AlkuteosThe red hot chili cookbook
SKUP-RED--048390
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, mausteet, chili
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja