David Khayat : Syötkö riskiruokaa : syöpälääkärin paljastuksia ruoan terveysvaikutuksista
6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SYOT-53ACFC

David Khayat, pitkän uran syöpälääkärinä tehnyt asiantuntija, pureutuu ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksiin syövän ehkäisyssä ja riskien pienentämisessä. Kirja yhdistää laajan tutkimustiedon konkreettisiin vinkkeihin oman ruokavalion muokkaamiseksi paremman terveyden tueksi.
Takakansi
SYÖTKÖ RISKIRUOKAA?David Khayat on hoitanut syöpäpotilaita 30 vuoden ajan. Hänen mukaansa paras tapa torjua syöpää on sen ennaltaehkäisy. Ehkäisykeinoja ovat terveet elämäntavat, kuten liikunta ja tupakoimattomuus, mutta myös oikea ruokavalio. Laajan tutkimusaineiston perusteella näyttää siltä, että eräät ravinnosta saatavat hivenaineet kiihdyttävät syöpäsolujen kasvua, toiset taas torjuvat sitä.
Joka maassa on omanlaisensa ruokakulttuuri, ruokateollisuus ja viljelyskäytännöt lannoitteineen ja myrkykineen, minkä tiedostaminen auttaa jokaista pohtimaan omia valintojaan. Tiesitkö esimerkiksi, että aikuisen miehen on hyvä välttää runsasta maidon juontia? Tai onko kala aina terveellistä? Entä onko punaisen lihan syönti haitallista? Ovatko appelsiini ja tomaatti yhtä terveellisiä?
Millään keinoin emme pysty täysin torjumaan syövän syntymistä, mutta ottamalla huomioon eri ravintoaineiden vaikutukset kehoomme voimme ainakin pienentää syövänsaantiriskiä. Kaikille sopivaa ihmedieettiä ei ole, mutta itse kukin voi muokata ruokavaliotaan parempaan suuntaan. Valitse kirjasta ravinto-ohjeet sen mukaan, oletko mies vai nainen, vaihdevuodet ylittänyt vai nuorempi, tupakoiva vai tupakoimaton ja onko suvussasi ollut syöpää.
Esittely
David Khayat on hoitanut syöpäpotilaita 30 vuoden ajan. Hänen mukaansa paras tapa torjua syöpää on sen ennaltaehkäisy. Ehkäisykeinoja ovat terveet elämäntavat, kuten liikunta ja tupakoimattomuus, mutta myös oikea ruokavalio.Kirjan luettuasi tiedät, millainen tauti syöpä on. Laajan tutkimusaineiston perusteella näyttää siltä, että eräät ravinnosta saatavat hivenaineet kiihdyttävät syöpäsolujen kasvua, toiset taas hillitsevät sitä.
Jokaisessa maassa on omanlaisensa ruokakulttuuri, ruokateollisuus ja viljelyskäytännöt lannoitteineen ja myrkkyineen, ja näiden asioiden tiedostaminen ohjaa pohtimaan omia valintojaan. Emme pysty millään keinoin täysin torjumaan syövän mahdollisuutta, mutta ottamalla huomioon eri ravintoaineiden vaikutukset kehossamme voimme ainakin pienentää syövänsaantiriskiä. Kaikille sopivaa ihmedieettiä ei ole, mutta itse kukin voi muokata ruokavaliotaan parempaan suuntaan. Valitse kirjasta ravinto-ohjeet sen mukaan, oletko mies vai nainen, vaihdevuodet ylittänyt vai nuorempi, tupakoiva vai tupakoimaton ja onko suvussasi ollut syöpää.
Tiesitkö esimerkiksi, että aikuisen miehen on hyvä välttää runsasta maidon juontia? Entä onko punaisen lihan syönti haitallista? Ovatko appelsiini ja tomaatti yhtä terveellisiä? Miten vaihdevuodet vaikuttavat suositeltavaan ravintoon?
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | David Khayat |
| Teoksen nimi | Syötkö riskiruokaa : syöpälääkärin paljastuksia ruoan terveysvaikutuksista |
| Alkuteos | Le vrai regime anticancer |
| SKU | P-SYOT-53ACFC |
| Avainsanat | ravinto-ohjeet |
