David Murray & Jules Selmes ym. : Keittotaidon akatemia : jälkiruoat
12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-2694B1

Keittotaidon akatemia : jälkiruoat tarjoaa yli 150 Le Cordon Bleu -reseptiä sekä asiantuntevat ohjeet jälkiruokien valmistamiseen aina klassikoista taidokkaisiin herkkuihin. Runsaat vaihekuvat ja yksityiskohtaiset opastukset auttavat onnistumaan ja tuovat uusia ideoita jälkiruokapöytään.
Keittotaidon Akatemia Jälkiruoat sisältää ohjeet yli 150 suussa sulavaan jälkiruokaan ja niiden valmistuksen salaisuudet. Kirjassa annetaan reseptejä jäätelöistä kakkuihin ja hedelmistä pikkuleipiin, tutuista ja helposti valmistuvista jälkiruoista herkkujen aateliin ja mitä taidokkaimpiin luomuksiin. Sadoissa valokuvissa opastetaan hallitsemaan vaativatkin työskentelytekniikat ja vaihe vaiheelta valmistamaan vaatimattomia jälkiruokia erilaisiin tilanteisiin.
• Yli 150 Le Cordon Bleu -herkkua silmäniloksi ja makunautinnoksi
• Le Cordon Bleu -kokit ja sadat ainutlaatuiset valokuvat opastavat hallitsemaan työskentelytekniikat
• Parhaiden asiantuntijoiden vihjeet ja neuvot takaavat onnistuneen lopputuloksen
Vaihe vaiheelta kerrotaan ja näytetään niin tuttujen ja helppojen kuin mitä taidokkaimpien jälkiruokien valmistaminen
• Neuvoja tyylikkääseen koristeluun, esimerkkejä yllättävistä yksityiskohdista ja ideoita loisteliaaseen tarjoiluasetteluun
• Omassa kuvituksessa osastossa esitellään oikeita työvälineitä, perustarpeet ja valmistusvaiheiden perustekniikoita
• Käsikirja Le Cordon Bleu -keittotaidon salaisuuksiin ja perusteelliseen osaamiseen
• Yli 150 Le Cordon Bleu -herkkua silmäniloksi ja makunautinnoksi
• Le Cordon Bleu -kokit ja sadat ainutlaatuiset valokuvat opastavat hallitsemaan työskentelytekniikat
• Parhaiden asiantuntijoiden vihjeet ja neuvot takaavat onnistuneen lopputuloksen
Vaihe vaiheelta kerrotaan ja näytetään niin tuttujen ja helppojen kuin mitä taidokkaimpien jälkiruokien valmistaminen
• Neuvoja tyylikkääseen koristeluun, esimerkkejä yllättävistä yksityiskohdista ja ideoita loisteliaaseen tarjoiluasetteluun
• Omassa kuvituksessa osastossa esitellään oikeita työvälineitä, perustarpeet ja valmistusvaiheiden perustekniikoita
• Käsikirja Le Cordon Bleu -keittotaidon salaisuuksiin ja perusteelliseen osaamiseen
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | David Murray & Jules Selmes ym. |
| Teoksen nimi | Keittotaidon akatemia : jälkiruoat |
| SKU | P-KEIT-2694B1 |
