David Perlmutter & Kristin Loberg : Tuhoisat viljat

David Perlmutter reveals an insightful perspective on nutrition and its impact on brain health, challenging established beliefs about carbohydrates. This book highlights how gluten and sugar can be threats to our brain's well-being.
Kenelle: For adults interested in health and nutrition.
Ravintosuositusten mukaan hiilihydraattien pitäisi muodostaa puolet päivittäisestä energiansaannistamme. Maailmankuulu neurologi David Perlmutter on kuitenkin toista mieltä: hänen mukaansa hiilihydraatit tuhoavat aivoja. Myös terveellisinä pidetyt hiilihydraattien lähteet, kuten täysjyväviljat, saattavat aiheuttaa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta.
Kirja osoittaa, että aivojemme kohtalon määrittää se, mitä syömme. Ongelmien taustalla on usein tulehdus, jonka voivat laukaista etenkin gluteenia tai sokeria sisältävät hiilihydraatit. Teos käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu, kun elimistön läpi kulkee jokapäiväisen leipämme ja hedelmiemme ainesosia.
Perlmutter selvittää myös, miten saamme iästä riippumatta aivosolumme uuteen kukoistukseen pelkillä ruokavalion ja elämäntapojen muutoksilla, ilman lääkkeitä. Teos esittelee 30 päivän ohjelman, jonka myötä opimme ohjelmoimaan geneettistä kohtaloamme ja elämään loppuelämämme paremmin ja täydemmin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | David Perlmutter & Kristin Loberg |
Muut tekijät | Translated by: Hannu Poutiainen |
Teoksen nimi | Tuhoisat viljat |
Alkuteos | Grain Brain |