Doris Grant : Ruokavalio hyvänolon perustana

6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOK-13127D
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Ruokavalio hyvänolon perustana opastaa ravinnon happo- ja emästasapainon merkitykseen terveyden ylläpitämisessä ja tarjoaa selkeät ohjeet oikeaoppisiin ruokayhdistelmiin.

Englantilainen terveyskijaklassikko esittelee ruokavalion, jonka kulmakivenä on ravinnon oikea happo- ja emäistasapaino.

Tohtori William Hayn mukaan länsimainen ihminen syö yleensä ravintoarvoltaan alhaisia, happoja muodostavia ruoka-aineita, vaikka elimistön tasapainoinen toiminta edellyttäisi selvästi emäspitoista ravintoa. Oikea emästasapaino on helppo saavuttaa ja ylläpitää kun noudatetaan tohtori Hayn perusajatusta, jonka mukaan samalla aterialla ei pidä nauttia valkuaisaineita ja tärkkelyksiä. Tohtori Hay opastaa yhdistämään ruoka-aineita oikein, niin että ne edistävät hyvän hivenravinteilla parhaalla mahdollisella tavalla, sekä antaa runsaasti eri vuodenaikoihin soveltuvia ateriakohdotuksia ja reseptejä. Tästä ruokavaliosta on saatu myönteisiä kokemuksia useiden vuosikymmenten ajalta ja kirjan uusinta painosta on myyty Englannissa jo lähes puoli miljoonaa kappaletta. Sen ovat laatineet toimittajat Doris Grant ja Jean Joice tohtori Hayn periaatteiden pohjalta.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDoris Grant
Muut tekijätAnna-Liisa Kuusela & Jean Joice
Teoksen nimiRuokavalio hyvänolon perustana
AlkuteosFood combining for health : a new look at the Hay system
SKUP-RUOK-13127D
Avainsanatruokavaliot, ravintoaineet, ravinto, proteiinit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja