Eero Mäkelä : Kulinaristin aakkoset
Pieni hurmaava lahjakirja yhdistää ruokaohjeita ja kulttuurihistoriaa
Kirjassa lähestytään ruuanvalmistuksen saloja uudella ja jännittävän omaperäisellä tavalla.
Aakkosittain järjestetyt pienet gastronomiset tarinat tarjoavat ruoka-ohjeita
asiantuntevine viinisuosituksineen, kiehtovaa kulttuurihistoriaa, käytännön tietoa ruokalajeista ja -
aineksista, ruokamaailman trendejä ja ilmiöitä.
Aiheet vaihtelevat tutuista ruokaklassikoista eksoottisiin tuttavuuksiin, ja kirjan
käytännönläheinen tyyli houkuttelee kotikokkiakin kokeilemaan keittotaitojaan.
Resepteihin yhdistetyt viinisuositukset tarjoavat mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin
makuelämyksiin.
Eero Mäkelä on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita ja Suomen Gastronomisen Seuran
puheenjohtaja.
Marja-Liisa Ahjomaa on toiminut Suomen Gastronomisen Seuran ja Viiniseura
Munskärnan sihteerinä ja kuulunut Vuoden viinit -tuomaristoon kilpailun alusta alkaen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Eero Mäkelä |
Muut tekijät | Elina Warsta & Marja-Liisa Ahjomaa |
Teoksen nimi | Kulinaristin aakkoset |
SKU | P-KULI-461FA3 |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kulttuurihistoria, ruokakulttuuri, ruoka, gastronomia, viinit, klassikot, kulinarismi, matrecept, matlagning, matkultur, viner, gastronomi |