Eero Mäkelä : Muikkutortusta riekonrintaan : uusia suomalaisia makuelämyksiä
Alkaen 14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MUIK-7DCE18

Eero Mäkelän kirja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä suomalaista ruokakulttuuria ja uusia, yllätyksellisiä makuelämyksiä huippukokkien resepteillä.
Kolmen tunnetun keittiömestarin parhaat reseptit! Tule mukaan hivelevien, uusien ja erilaisten makuelämysten juhlaan!
Uusi gastronomia ja kansallinen ruokakulttuurimme yhdistyvät tässä kirjassa ainutlaatuisella tavalla. Tuloksena on uusi, yllätyksellinen ja juhlallinen makujen maailma. Ruokaohjeet ryhmittyvät vuodenaikojen mukaan. Myös suomalaisen ruokavuoden suurin juhliin ja merkittävätapahtumiin kuuluvat perinteiset herkut ovat mukana, nekin hiukan uudenasia.
Eero Mäkelä (kuvassa keskellä) ja Gero Hottinger (oikealla) ovat vuosikymmeniä työskennelleet parhaissa edustusravintoloissamme ja johtavat nykyään Kanavaranta-ravintolaansa Helsingissä. Pekka Immonen toimii ravintola Savoyn keittiömestarina.
Uusi gastronomia ja kansallinen ruokakulttuurimme yhdistyvät tässä kirjassa ainutlaatuisella tavalla. Tuloksena on uusi, yllätyksellinen ja juhlallinen makujen maailma. Ruokaohjeet ryhmittyvät vuodenaikojen mukaan. Myös suomalaisen ruokavuoden suurin juhliin ja merkittävätapahtumiin kuuluvat perinteiset herkut ovat mukana, nekin hiukan uudenasia.
Eero Mäkelä (kuvassa keskellä) ja Gero Hottinger (oikealla) ovat vuosikymmeniä työskennelleet parhaissa edustusravintoloissamme ja johtavat nykyään Kanavaranta-ravintolaansa Helsingissä. Pekka Immonen toimii ravintola Savoyn keittiömestarina.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Eero Mäkelä |
| Teoksen nimi | Muikkutortusta riekonrintaan : uusia suomalaisia makuelämyksiä |
| SKU | P-MUIK-7DCE18 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruokakulttuuri |
