Eero Mäkelä : Muikkutortusta riekonrintaan : uusia suomalaisia makuelämyksiä

Alkaen 14,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MUIK-7DCE18
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Eero Mäkelän kirja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä suomalaista ruokakulttuuria ja uusia, yllätyksellisiä makuelämyksiä huippukokkien resepteillä.

Kolmen tunnetun keittiömestarin parhaat reseptit! Tule mukaan hivelevien, uusien ja erilaisten makuelämysten juhlaan!

Uusi gastronomia ja kansallinen ruokakulttuurimme yhdistyvät tässä kirjassa ainutlaatuisella tavalla. Tuloksena on uusi, yllätyksellinen ja juhlallinen makujen maailma. Ruokaohjeet ryhmittyvät vuodenaikojen mukaan. Myös suomalaisen ruokavuoden suurin juhliin ja merkittävätapahtumiin kuuluvat perinteiset herkut ovat mukana, nekin hiukan uudenasia.

Eero Mäkelä (kuvassa keskellä) ja Gero Hottinger (oikealla) ovat vuosikymmeniä työskennelleet parhaissa edustusravintoloissamme ja johtavat nykyään Kanavaranta-ravintolaansa Helsingissä. Pekka Immonen toimii ravintola Savoyn keittiömestarina.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEero Mäkelä
Teoksen nimiMuikkutortusta riekonrintaan : uusia suomalaisia makuelämyksiä
SKUP-MUIK-7DCE18
Avainsanatruokaohjeet, ruokakulttuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja