Eero Mäkelä : Pyttipannu ja Zuppa Romana : ruokamatkoilla Eero Mäkelän mukana
Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PYTT-5CB3EF

Eero Mäkelä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Euroopan huippuravintoloiden gastronomiaan ja ruokakulttuuriin sekä nauttia valikoiduista, kiinnostavista resepteistä.
Suomen arvostetuin ja ansioitunein keittiömestari Eero Mäkelä vie hyvän ruuan ystävät nautittavalle gastronomiselle matkalle.
Eero Mäkelä tuntee kaikki Euroopan kuuluisimmat ravintolat; hän on nauttinut niissä unohtumattomia aterioita. Kirjassaan hän esittelee sekä ravintolat että niiden kuulut kokit ja kertoo lyhyesti eurooppalaisesta ravintolakulttuurista. Matkoillaan kokoamistaan ruokaohjeista Mäkelä on valinnut kirjaansa 180 mielenkiintoisinta ja itselleen mieluisinta reseptiä. Niiden mukaan voi valmistaa hyvää ja houkuttelevaa arkiruokaa, näyttäviä juhla- aterioita ja upeita jälkiruokia. Kirjan esipuheen on kirjoittanut koko Skandinavian tunnetuin kokki, Tukholman Oopperakällarin hovikeittiömestari Werner Vögeli.
Eero Mäkelä on hankkinut taitonsa useissa kuuluisissa ravintoloissa, mm. Marskissa, Adlonissa ja Palacessa. Vuonna 1987 hän kohotti Palace Gourmet -ravintolan niin korkealle tasolle, että se sai ensimmäisenä suomalaisena ravintolana tunnustuksista tavoitelluimman, Michelin ravintolaoppaan tähden. Vuodesta 1988 Mäkelä on ollut Arctia-ravintoloiden gastronomisena konsulttina.
Eero Mäkelä tuntee kaikki Euroopan kuuluisimmat ravintolat; hän on nauttinut niissä unohtumattomia aterioita. Kirjassaan hän esittelee sekä ravintolat että niiden kuulut kokit ja kertoo lyhyesti eurooppalaisesta ravintolakulttuurista. Matkoillaan kokoamistaan ruokaohjeista Mäkelä on valinnut kirjaansa 180 mielenkiintoisinta ja itselleen mieluisinta reseptiä. Niiden mukaan voi valmistaa hyvää ja houkuttelevaa arkiruokaa, näyttäviä juhla- aterioita ja upeita jälkiruokia. Kirjan esipuheen on kirjoittanut koko Skandinavian tunnetuin kokki, Tukholman Oopperakällarin hovikeittiömestari Werner Vögeli.
Eero Mäkelä on hankkinut taitonsa useissa kuuluisissa ravintoloissa, mm. Marskissa, Adlonissa ja Palacessa. Vuonna 1987 hän kohotti Palace Gourmet -ravintolan niin korkealle tasolle, että se sai ensimmäisenä suomalaisena ravintolana tunnustuksista tavoitelluimman, Michelin ravintolaoppaan tähden. Vuodesta 1988 Mäkelä on ollut Arctia-ravintoloiden gastronomisena konsulttina.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Eero Mäkelä |
| Teoksen nimi | Pyttipannu ja Zuppa Romana : ruokamatkoilla Eero Mäkelän mukana |
| SKU | P-PYTT-5CB3EF |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruokakulttuuri, ravintolat |
