Eero Mäkelä : Talon tapaan : suomalaisten keittiömestarien 50 vuotta

14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-TALO-DF9747
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Eero Mäkelä avaa suomalaisen keittiömestariuden ja ravintolakulttuurin kehitystä viiden vuosikymmenen ajalta kiinnostavien tarinoiden ja historiallisten katsausten kautta.

Viisikymmenluvun alkupuolella saattoi Espalla nähdä arvokkaan herrasmiehen pitkässä takissa, knalli päässä ja punainen neilikka napinlävessä. Hän oli Kämpin keittiöpäällikkö Alois Restel matkalla työhön. Nykyään nuori keittiöpäällikkö saattaa painelIa työmatkaansa maastopyörällä urheiluvaatteissa. Jos ovat mestarit muuttuneet, on myös heidän työnsä kokenut melkoisen mullistuksen viiden vuosikymmenen aikana. Muuttuneet ovat myös ravintolat ja asiakkaat. Tästä kehityksestä on kirjoittanut tutkija Merja Sillanpää. Keittiömestari ja ravintoloitsija Eero Mäkelä kertoo ruoasta ja sen muutoksista ja antaa myös ohjeitakin kunkin vuosikymmenen tyypillisiin ruokiin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja