Eeva Pyöräniemi : Ruoanvalmistuksen perustyöt : valmistus ja jakelu
8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOA-D76623

Ruoanvalmistuksen perustyöt esittelee keskeiset esikäsittely-, valmistus- ja jakelumenetelmät ravitsemisalan ammatillisia opintoja varten. Kirja yhdistää perustiedot työvälineopista ja puhtaanapidosta selkeisiin ruoanvalmistusohjeisiin.
Kenelle: Ammatillisten oppilaitosten opiskelijat ravitsemisalalla.
RUOANVALMISTUKSEN PERUSTYÖT sisältää elintarvikkeiden keskeiset esikäsittely-, valmistus-, kypsennys- ja viimeistelymenetelmät sekä tarjoilun ja jakelun perusteidot. Perustyöt etenevät yksinkertaisista vaativiin. Ohjeet on laadittu siten, että ruoanvalmistuksen perusteiden opetukseen nivoutuu myös työvälineopin ja puhtaanapidon opetus.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Eeva Pyöräniemi |
| Muut tekijät | Matti Taalas |
| Teoksen nimi | Ruoanvalmistuksen perustyöt : valmistus ja jakelu |
| SKU | P-RUOA-D76623 |
| Avainsanat | ruoanvalmistus, ravitsemisala, ammatilliset oppilaitokset, matlagning, yrkesläroanstalter, kosthållsbranschen |
