Eeva Pyöräniemi : Ruoanvalmistuksen perustyöt : valmistus ja jakelu

8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOA-D76623
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Ruoanvalmistuksen perustyöt esittelee keskeiset esikäsittely-, valmistus- ja jakelumenetelmät ravitsemisalan ammatillisia opintoja varten. Kirja yhdistää perustiedot työvälineopista ja puhtaanapidosta selkeisiin ruoanvalmistusohjeisiin.

Kenelle: Ammatillisten oppilaitosten opiskelijat ravitsemisalalla.

RUOANVALMISTUKSEN PERUSTYÖT sisältää elintarvikkeiden keskeiset esikäsittely-, valmistus-, kypsennys- ja viimeistelymenetelmät sekä tarjoilun ja jakelun perusteidot. Perustyöt etenevät yksinkertaisista vaativiin. Ohjeet on laadittu siten, että ruoanvalmistuksen perusteiden opetukseen nivoutuu myös työvälineopin ja puhtaanapidon opetus.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäEeva Pyöräniemi
Muut tekijätMatti Taalas
Teoksen nimiRuoanvalmistuksen perustyöt : valmistus ja jakelu
SKUP-RUOA-D76623
Avainsanatruoanvalmistus, ravitsemisala, ammatilliset oppilaitokset, matlagning, yrkesläroanstalter, kosthållsbranschen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja