Eeva Salonen : Ruokatorstai
Ruokatorstai on nykyajan suomalaisen keittiön käsikirja. Se seuraa kalenterivuotta, mutta tämän kirjan mukaan vuodessa on 13 kuukautta - joulu on niin keskeinen osa suomalaista ruokaperinnettä, että se on saanut kirjaan oman lukunsa.
Kirjassa on 1500 oivallista ja koeteltua reseptiä. Lisäksi se antaa hyviä neuvoja ruuanlaiton eri aloilta.
Ruokatorstai-kirja perustuu Helsingin Sanomien ruokasivujen kirjoituksiin, joita on julkaistu lehdessä torstaisin yli 30 vuoden ajan.
Kirjassa ovat mukana kaikkien aikojen suosikkireseptit, joiden uudelleen julkaisemista lukijat ovat toivoneet yhä uudelleen. Ne on merkitty tähdellä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Eeva Salonen |
Teoksen nimi | Ruokatorstai |
SKU | P-RUOK-64053E |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, vuodenajat, keittokirjat |