Eeva Voutilainen & Mikael Fogelholm & Marja Mutanen : Ruoka ja ravitsemus - Hyvän elämän perusta
33,10 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOK-EFAF48

Tutustu käytännönläheisiin ratkaisuihin, jotka ravitsemustiede tarjoaa arjen ruokavalintoihin ja hyvinvoinnin tukemiseen. Ruoka ja ravitsemus - Hyvän elämän perusta avaa ruokaryhmien merkitystä sekä ravintoaineiden roolia terveyden taustalla.
Miten saat virtaa päiviin ja terveyttä tuleviin vuosiin?
Ruoka ja ravitsemus - Hyvän elämän perusta kuvaa ihmisen ravitsemuksen perusteita käytännönläheisesti tieteen näkökulmasta. Kirja esittelee suomalaisen ruokaympäristön muutoksen niukkuudesta yltäkylläisyyteen sekä käsittelee, millaisia ruokavalintoja meidän kannattaisi tulevaisuudessa tehdä. Se kuvaa eri ruokaryhmien merkitystä tärkeinä ravintoaineiden lähteinä.
Kirjan esimerkit havainnollistavat, miten esimerkiksi suolan määrää voi kohtuullistaa, folaatin saantia kohentaa ja miten erilaiset ruokavaliot voivat turvata riittävän ravinnon saannin.
Jos haluat ymmärtää, miksi sopiva ravinto on elämisen edellytys, kannattaa perehtyä vitamiinien ja muiden välttämättömien ravintoaineiden tehtäviin sekä puutosten ja liikasaannin seurauksiin. Lopulta kaikki elimistön rakennus- ja säätelyaineet sekä se energia, jonka solumme tarvitsevat, ovat peräisin syömästämme ruuasta. Ravinto vaikuttaa myös siihen, miten hitaasti ja hiljaa etenevät sairaudet, kuten lihavuus ja osteoporoosi, kehittyvät.
Teos sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin, miten ravinto vaikuttaa terveyteen. Lisäksi se on hyödyllinen käsikirja ruoka-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille sekä korkeakoulujen ravitsemustieteen perusopintoihin.
Ruoka ja ravitsemus - Hyvän elämän perusta kuvaa ihmisen ravitsemuksen perusteita käytännönläheisesti tieteen näkökulmasta. Kirja esittelee suomalaisen ruokaympäristön muutoksen niukkuudesta yltäkylläisyyteen sekä käsittelee, millaisia ruokavalintoja meidän kannattaisi tulevaisuudessa tehdä. Se kuvaa eri ruokaryhmien merkitystä tärkeinä ravintoaineiden lähteinä.
Kirjan esimerkit havainnollistavat, miten esimerkiksi suolan määrää voi kohtuullistaa, folaatin saantia kohentaa ja miten erilaiset ruokavaliot voivat turvata riittävän ravinnon saannin.
Jos haluat ymmärtää, miksi sopiva ravinto on elämisen edellytys, kannattaa perehtyä vitamiinien ja muiden välttämättömien ravintoaineiden tehtäviin sekä puutosten ja liikasaannin seurauksiin. Lopulta kaikki elimistön rakennus- ja säätelyaineet sekä se energia, jonka solumme tarvitsevat, ovat peräisin syömästämme ruuasta. Ravinto vaikuttaa myös siihen, miten hitaasti ja hiljaa etenevät sairaudet, kuten lihavuus ja osteoporoosi, kehittyvät.
Teos sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin, miten ravinto vaikuttaa terveyteen. Lisäksi se on hyödyllinen käsikirja ruoka-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille sekä korkeakoulujen ravitsemustieteen perusopintoihin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Eeva Voutilainen & Mikael Fogelholm & Marja Mutanen |
| Teoksen nimi | Ruoka ja ravitsemus - Hyvän elämän perusta |
| SKU | P-RUOK-EFAF48 |
| Avainsanat | ravitsemus ravitsemustiede ravitsemusfysiologia ruoka |
