Effects of heating on foodstuffs

10,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-EFFE-F38AFA
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Lämmityksen vaikutukset elintarvikkeiden ravintoarvoon ja kemiallisiin ominaisuuksiin ovat keskeisessä roolissa elintarvikekemian tutkimuksessa. Tämä teos syventyy ravintoaineiden koostumuksen ja ravintoarvon muutoksiin kuumennusprosessien aikana.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätR. J. Priestley
Teoksen nimiEffects of heating on foodstuffs
SKUP-EFFE-F38AFA
Avainsanatravintoarvo, ravintoaineet, elintarvikekemia, näringsämnen (djur och människor), livsmedelskemi, elintarviketeknologia, näringsvärde
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja