Eija Ruuskanen : Helppoa, halpaa, hyvää
Diabeteskeskuksen ravitsemusammattilaiset osoittavat tässä ruokaohjekirjassa, että hyvää ruokaa voi valmistaa edullisesti ja näpertelemättä. Ja vieläpä ympäristöä säästäen.
Kirjan tärkein periaate kuuluu: valitse raaka-aineet vuodenajan mukaan. Useimmat kasvikset ovat maukkaimmillaan silloin, kun hinta on halvin. Kesällä poimitaan tuoreita kasviksia ruokapöytään ja ostoskoriin sitä mukaa kuin niitä kypsyy avomaalla. Syksyllä siirrytään varastojuureksiin ja metsän antimiin ja herkutellaan keitoilla ja pataruuilla. Pakastealtaasta hankitaan kasviksia erityisesti talvella. Kala ja liha valitaan sesongin ja tarjousten mukaan. Näin saadaan vaihtelua lautaselle ja säästetään kauppalaskussa.
Tämän keittokirjan ohjeiden avulla valmistat ruokaa, joka auttaa sinua voimaan hyvin - kaikkina vuodenaikoina.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Eija Ruuskanen |
Teoksen nimi | Helppoa, halpaa, hyvää |