Eila Palsanen : Kodin työvälineoppi 2: 3-4
4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KODI-9B198F

Eila Palsasen Kodin työvälineoppi 2: 3-4 esittelee nykyaikaisen kodin hyödyllisimmät työvälineet ja koneet, keskittyen niiden käyttöön ja huoltoon.
Ruoanlaittajien käsikirjastoon
OTAVAN SUURI KEITTOKIRJA
Otavan Suuren Keittokirjan uudessa laitoksessa on 37 osastoa: 18 ruokaohjeosastoa, 15 erikoisosastoa ja 4 hakemistoa. Ruokaohjeita on miltei lukematon määrä. Mukana ovat arki- ja juhlaruoat, lastenruoat ja dieettiruoat. Mukana ovat myös leipomis- ja säilömisohjeet. Suurta huomiota on kiinnitetty tavanantumiseen; kirja neuvoo ruoka-aineiden ostossa ja niiden säilytyksessä, ruounvalmistuksen kemiassa, tarkoituksenmukaisuudessa ja terveellisessä arkipäivän suunnittelussa, juhlan ja juhlapöytien järjestelyissä ja ruokalistojen laatimisessa. Kirjassa käsitellään myös ravintotietoutta ja oikeat pöytätavat. Otavan Suuri Keittokirja on täydellinen keittotalouden opas. Siitä löytyy neuvoja jokaiseen kotitalouden ruokatilanteeseen. Hakemistoissa viitataan kaikkiin kirjan osastoihin, ohjeisiin ja ruokiin; kokeneet perheenemännät saavat uusia innostavia virikkeitä, kokemattomille se on selvin opaste kohti yhä parempaa jokaisperheen ruokataloutta.
KOTIRUOKA
Suomalaisen ruokailutapojen turva kautta monen sukupolven, todellinen joka kodin keittokirja, jota on painettu jo yli puoli miljoonaa kpl.
A. I. Virtanen—Paavo Roine
IHMINEN JA RAVINTO
Akatemikko A.I. Virtanen ja professori Paavo Roine selostavat kirjassaan ravinnon eri tehtäviä, erilaisia ravintoaineita, ruuansulatuselinten toimintaa ja ravinnon tarvetta eri tilanteissa sekä osoittavat, mikä muanlaisessa ruokavaliossa on työtöntä lisäävää, mikä vastaisi korjausta.
Eila Palsanen
KODIN TYÖVÄLINEOPIT I—II
Käsittelee nykyaikaisessa kodissa käytettävät edullisimpia työvälineitä sekä kodin koneita, niiden käyttöä ja huoltoa.
Irja Seppänen-Pora
APPOSKAALEISTA MANTSIKKAMÖLLÖÖN
Eloisa kuvaus vanhasta kansanomaisesta ruokakulttuurista arki- ja pyhäpäivänä. N. 400 kansanomaiseen ruoan valmistusohjetta.
OPI NUORENA KEITTÄMÄÄN
Tarkoitettu perheenemäntien luokkaopetukseen ja oppi- ja harjoituskirjaksi kouluja varten.
Marjut Egnes
MITEN TEEN HYVÄÄ RUOKAA
Päteviä ohjeita perheenemännille.
OTAVAN SUURI KEITTOKIRJA
Otavan Suuren Keittokirjan uudessa laitoksessa on 37 osastoa: 18 ruokaohjeosastoa, 15 erikoisosastoa ja 4 hakemistoa. Ruokaohjeita on miltei lukematon määrä. Mukana ovat arki- ja juhlaruoat, lastenruoat ja dieettiruoat. Mukana ovat myös leipomis- ja säilömisohjeet. Suurta huomiota on kiinnitetty tavanantumiseen; kirja neuvoo ruoka-aineiden ostossa ja niiden säilytyksessä, ruounvalmistuksen kemiassa, tarkoituksenmukaisuudessa ja terveellisessä arkipäivän suunnittelussa, juhlan ja juhlapöytien järjestelyissä ja ruokalistojen laatimisessa. Kirjassa käsitellään myös ravintotietoutta ja oikeat pöytätavat. Otavan Suuri Keittokirja on täydellinen keittotalouden opas. Siitä löytyy neuvoja jokaiseen kotitalouden ruokatilanteeseen. Hakemistoissa viitataan kaikkiin kirjan osastoihin, ohjeisiin ja ruokiin; kokeneet perheenemännät saavat uusia innostavia virikkeitä, kokemattomille se on selvin opaste kohti yhä parempaa jokaisperheen ruokataloutta.
KOTIRUOKA
Suomalaisen ruokailutapojen turva kautta monen sukupolven, todellinen joka kodin keittokirja, jota on painettu jo yli puoli miljoonaa kpl.
A. I. Virtanen—Paavo Roine
IHMINEN JA RAVINTO
Akatemikko A.I. Virtanen ja professori Paavo Roine selostavat kirjassaan ravinnon eri tehtäviä, erilaisia ravintoaineita, ruuansulatuselinten toimintaa ja ravinnon tarvetta eri tilanteissa sekä osoittavat, mikä muanlaisessa ruokavaliossa on työtöntä lisäävää, mikä vastaisi korjausta.
Eila Palsanen
KODIN TYÖVÄLINEOPIT I—II
Käsittelee nykyaikaisessa kodissa käytettävät edullisimpia työvälineitä sekä kodin koneita, niiden käyttöä ja huoltoa.
Irja Seppänen-Pora
APPOSKAALEISTA MANTSIKKAMÖLLÖÖN
Eloisa kuvaus vanhasta kansanomaisesta ruokakulttuurista arki- ja pyhäpäivänä. N. 400 kansanomaiseen ruoan valmistusohjetta.
OPI NUORENA KEITTÄMÄÄN
Tarkoitettu perheenemäntien luokkaopetukseen ja oppi- ja harjoituskirjaksi kouluja varten.
Marjut Egnes
MITEN TEEN HYVÄÄ RUOKAA
Päteviä ohjeita perheenemännille.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Eila Palsanen |
| Teoksen nimi | Kodin työvälineoppi 2: 3-4 |
| SKU | P-KODI-9B198F |
