Ladataan...

Ole hyvä ja odota...

Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet

20,00 €
Vain %1 jäljellä
SKU
2046788
Käytetty / Kunto: hyvä
Lisätietoja
Tuoteryhmä
Muut tekijätMarkku Suominen & Johanna Aho ym.
Teoksen nimiElintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaOpetushallitus
Painovuosi2005
Painos1
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä284
Kielisuomi
ISBN9521325216
KuntoHyvä (K3)
MuutaHieman kulumaa reunoilla ja kulmissa, hieman taitejälkeä kansissa, hieman nuhruisuutta kansissa
Korkeus (mm)249
Syvyys (mm)209
Paksuus (mm)15
Paino (g)698
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ohjeet, työturvallisuus, elintarvikeala, oppikirjat, hygienia
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja