Ostoskori
Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.
Ole hyvä ja odota...
Tuoteryhmä | |
---|---|
Muut tekijät | Markku Suominen & Johanna Aho ym. |
Teoksen nimi | Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet |
Sijainti | Paikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Opetushallitus |
Painovuosi | 2005 |
Painos | 1 |
Sidonta | Nidottu (pehmeäkantinen) |
Sivumäärä | 284 |
Kieli | suomi |
ISBN | 9521325216 |
Kunto | Hyvä (K3) |
Muuta | Hieman kulumaa reunoilla ja kulmissa, hieman taitejälkeä kansissa, hieman nuhruisuutta kansissa |
Korkeus (mm) | 249 |
Syvyys (mm) | 209 |
Paksuus (mm) | 15 |
Paino (g) | 698 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ohjeet, työturvallisuus, elintarvikeala, oppikirjat, hygienia |